in

«Дав хабар і втік!» — стало відомо, як Владу Ямі вдалося виїхати за кордон в умовах війни

Відомий український хореограф Владислав Яма неабияк розчарував прихильників своєю ганебною втечею за кордоном в той час, коли в Україну вторглися російські загарбники.

Натомість, аби стати на захист Батьківщини, танцівник, скориставшись своєю медійністю та давши хабар прикордонній службі — втік до США. Таку ексклюзивну інформацію для OBOZ.UA надав близький в оточенні зірки інсайдер. Яму не покидала надія на те, що в Маямі на нього чекає успішне та безтурботне життя і те, що він зможе займатися своєю улюбленою професійною справою.

Однак, все сталося не так, як гадалося. В Америці достатньо кваліфікованих спеціалістів у даній сфері і, приватні уроки танців українського хореографа-втікача виявилися нікому не потрібні. На фоні цього артист потрапив у скрутне фінансове становище.

Влад Яма втік до США

Як розсекретив інсайдер, Влад тепер активно пробиває собі шлях , як повернутися на арену українського шоу-бізнесу.

«Вичікує, що будуть президентські вибори, щоб зробити ставку. Шукає виходи на різних медіамагнатів, щоб тріумфально повернутися на українське телебачення», — повідомило джерело.

Влад Яма насолоджується відпочинком у США

При цьому суддя проєкту «Танці з зірками» нібито дотримується позиції «какая разніца». Він не звертає увагу на те, що пишуть журналісти про нього, а вірить, що це все лише «заказуха». Яма робить вигляд, що йому байдуже, яка нова влада прийде в Україну — він вважає, що «країну і так давно продали, а головне, щоб повернулися розважальні проекти і можна було працювати, як раніше».

Відомо, що в хореографа є недобудований будинок під Києвом, але продавати Яма його поки що не поспішає.

Читайте також: «В мене українське коріння!»: що відомо про одеську бабусю голівудського актора Леонардо ді Капріо

Плювати на заборони: після відміни концерту на Балі життєрадісний Галкін показався на іншому материку

«А тепер викручуйся, дурень!» — Притула розповів як українці почали вимагати гроші назад з його фонду