in

Уже навоювався: Кондратюк довів, що Козловський більше не служить у ЗСУ

Несподівану для фанатів популярного співака Віталія Козловського новину озвучив продюсер Ігор Кондратюк.

Відомо, що у червні минулого року 38-річний артист отримав повістку, і, не вагаючись заявив про намір виконати свій громадянський обов’язок, хоча і не приховував, що має зв’язки і можливості «вирішити це питання». Уже через кілька тижнів вокаліст змінив мікрофон на автомат і показався на полігоні зі зброєю в руках.

Невдовзі на поверхню вкотре сплив конфлікт між Козловським і його Кондратюком. У свій час партнери зі скандалом розійшлися і співак вимушений був сплатити колишньому продюсеру грошову компенсацію за несанкціоноване виконання пісень, права на які належали Ігорю Васильовичу.

Партнери розійшлися зі скандалом

Згідно рішення суду, у співака автоматично відраховувалося 20% від офіційного прибутку на рахунок Кондратюка. У тому числі такі відрахування надходили і з військової зарплати Козловського, що викликало неабияке обурення фанатів артиста.

Однак, нещодавно екс-ведучий «Караоке на Майдані» шокував заявою про те, що Віталій «уже навоювався» і більше не служить у рядах ЗСУ. «У 2023 році виплати по судах почалися і тривали протягом трьох місяців, востаннє – у жовтні. Все. З того часу грошей не було. «Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: він не має офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ні. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув», — резюмував шоумен.

Читайте також. «А тепер викручуйся, дурень!» — Притула розповів як українці почали вимагати гроші назад з його фонду

«А тепер викручуйся, дурень!» — Притула розповів як українці почали вимагати гроші назад з його фонду

Гороскоп на 31 січня для всіх знаків Зодіаку: день, коли Вам потрібно відкинути сумніви і діяти