in ,

«Доведеться чекати 53 роки, аби він повернув все»: Ігор Кондратюк шокував сумою, яку йому заборгував Козловський

Днями відомий український продюсер Ігор Кондратюк в інтерв’ю для «5 каналу» зізнався чому саме відмовив експідопічному Віталію Козловському укласти мирову угоду.

Кондратюк наголосив, що він не в змозі зупинити процес стягування коштів з Козловського. «Відповідь про Козловського лежить абсолютно в юридичній площині, а не на площині того, що кажуть його друзі. Ви не повірите, але закон про виконавчу службу каже, що я не можу це зупинити. Це може зупинити або Козловський, або його адвокат, або хтось ще. Якщо суд на це погодиться. Але чому Козловський до початку своєї військової служби не зробив це, для мене велика загадка«,- розповів Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський за часи співпраці

Також продюсер висунув думку про те, що Віталій Козловський наразі повинен «дякувати ЗСУ» — адже служба на фронті «змушує його бути доброчесним громадянином». «Прекрасно сказав мій адвокат. Віталій Козловський повинен дякувати ЗСУ за те, що ЗСУ змушує його бути доброчесним громадянином в двох позиціях. Перше – він захищає батьківщину, друге – він є законослухняним громадянином. До слова, багато стягувань по судам, в тому числі аліменти зараз пішли, тому що всі, хто служать, вони отримують зарплатні по-білому«, — зазначив Кондратюк.

Окрім того, Ігор Кондратюк чесно відповів на запитання скільки ж саме йому винен експідопічний. «Десь 1,5 мільйона, може мільйон триста. В 2021 році він мені перерахував 28 тисяч. Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив все, що він мені винен» — підсумував продюсер.

Варто зазначити, що нещодавно Віталій Козловський зробив публічну заяву — відмова Кондратюка від пропозиції мирової угоди означає те, що продюсер має намір » і далі знищувати та дискредитувати його».

Читайте також: «Путін помер»: в Росії знову хоронять диктатора — що ж відбувається насправді?

Жили в будиночку з однією спальнею: відомий блогер розсекретив коханця Тіни Кароль

«Мукає, як корова»: зрадницю Ані Лорак в черговий раз висміяли в Мережі