in

Феєричне повернення: 74-річна Пугачова вийшла на сцену в Ізраїлі

Нещодавно стало відомо, що у РФ стали один за одним відмінювати концерти Крістіни Орбакайте, оскільки співачка не підтримала так звану «СВО».

Однак, без роботи артистка не залишилася і вирушила до Ізраїлю, де вже майже два роки проживає її мати — Алла Пугачова. Орбакайте виступила у Тель-Авіві, де під час концерту на публіку чекав приємний сюрприз — поява на сцені Примадонни і Максима Галкіна. Символічно, що пара вийшла саме тоді, коли Орбакайте виконувала пісню зі словами «Б’ються в унісон серця закоханих!».

На відео, яке розмістили ряд Telegram-каналів, видно, як Пугачова позує перед публікою, обіймаючись із донькою. Також 74-річна Алла Борисівна продемонструвала відмінний фізичний стан, коли енергійно затанцювала під веселу музику і підбадьорюючі аплодисменти залу. Згодом у кадрі з’явився і Галкін, який елегантно закружляв дружину рід руку. Пара виглядала дуже гармонійно і щасливо, було помітно, з якою ніжністю Пугачова дивиться на свого чоловіка.

Читайте також. «Як у нас, в Ізраїлі!» — Галкін довів до сказу росіян однією фразою, коли показав на відео що об’єднує Ізраїль і Австралію

«Як у нас, в Ізраїлі!» — Галкін довів до сказу росіян однією фразою, коли показав на відео що об’єднує Ізраїль і Австралію

Ведучий «Єдиного марафону» Орест Дрималовський у прямому ефірі повідомив, що іде служити у ВСУ: «Це був мій останній ефір»