in

«Як у нас, в Ізраїлі!» — Галкін довів до сказу росіян однією фразою, коли показав на відео що об’єднує Ізраїль і Австралію

Гуморист Максим Галкін за традицією продовжує знайомити підписників із визначними архітектурними та природними пам’ятками країн, які він відвідує із концертами.

Відомий своєю палкою підтримкою України артист немов скалка в оці російським путіністам, які спочатку пророкували Галкіну забуття за межами РФ, а тепер докладають всіх сил, аби перешкодити організації його концертів. Знаючи про те, що заздрісники пильно стежать за його приватним життям і творчістю, гуморист полюбляє тонко потролити росіян.

Так, під час прогулянки парком шоумен відмітив чарівність австралійських фікусів. «Нереальні фікуси! Як у нас в Ізраїлі, тільки тут вони ще більші!», — із натяком, що більше не вважає РФ своєю країною наголосив Галкін.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Підписники також відмітили, як посвіжішав 47-річний артист останнім часом і навіть виказали припущення, що він позичив у Алли Борисівни еліксиру молодості:

  • Максиме, ви молодієте! У вас все у зворотний бік, як і сама Австралія перевернута
  • Максиме, ви десь знайшли еліксир молодості? Як?
  • Як мені сподобалося, що ви сказали як у нас в Ізраїлі 😍🇮🇱
  • Який Ви Класний! Красивий!! Ми Вас обожнюємо!
  • Ви тут як дитина! Ну або років 25. ❤️🔥🙌
  • Максим, справді, у цьому відео ви просто хлопчик! Молодієте на очах.
  • Ви так молодо виглядаєте!👍👌 Дуже йдуть Вам ці творчі кучерики!😊

Читайте також. Це було незабутньо! — Максим Галкін показав відео переповненого залу у місті з великою українською діаспорою

Вперше в історії: одеситка Ліна Бороздіна доправила в космос прапор України!

Феєричне повернення: 74-річна Пугачова вийшла на сцену в Ізраїлі