in

«Є певні правила…» — Світлана Лобода виправдала поведінку путіністів Філіпа Кіркорова і Миколи Баскова

Українська співачка Світлана Лобода, яка довгий час після початку повномасштабного вторгнення вагалася, чию сторону краще прийняти, прокоментувала позицію свої російських колег Миколи Баскова і Філіппа Кіркорова.

На думку артистки, поведінка двох співаків, які зараз є відвертими путіністами і палко підтримують криваві рішення Кремля, має різне підґрунтя. Дії «натурального блондина» українка пояснює жадібністю до грошей. А от рішення «поп-короля», який спочатку намагався займати нейтральну позицію, а пізніше перетворився на путінського підлабузника, Світлана трактує загадковими «деякими правилами».

«Микола Басков просто дуже любить гроші, як виявилося. Філвпп Кіркоров довгий час тримався і нічого не коментував… Філіппа я знала дуже добре і я приблизно розумію, яка там ситуація. Я розумію, що є певні правила, яких повинні дотримуватися люди, які живуть на території росії, і там в цьому плані дуже жорстко закручують гайки відомим людям», — відмітила LOBODA.

Варто відзначити, що і поведінка самої Заслуженої артистки України Світлани Лободи зараз викликає багато питань перш за все через російськомовне виконання своїх старих хітів і нових пісень.

Читайте також: Лобода розповіла про дружбу із сім’єю Пугачової та Галкіна і розсекретила позицію Примадонни щодо війни.

Близнюки — зможуть озолотитися, Козерогам — вибуховий скандал, а Левів — чекає приємний день: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 лютого

«Записали у резервісти, бо у мене немає військового досвіду» — Макс Барських відповів, чому він досі не на фронті