in

«Записали у резервісти, бо у мене немає військового досвіду» — Макс Барських відповів, чому він досі не на фронті

У квітні 2022 року співак Макс Барських здивував прихильників заявою про рішення добровільно вступити до лав Збройних Сил України.

«Ну що друзі, всім привіт. Я починаю навчання. Хто б міг собі уявити. Ще місяць тому єдине, що я тримав у своїх руках – це мікрофон. І не тільки… Але зараз час змінюється», — пафосно повідомив Макс у своєму Інстаграм.

Зараз це повідомлення артист чомусь скромно видалив, а його служба проявилася у кількох фотосесіях в амуніції зі зброєю в руках.

Фото: instagram.com/max_barskih

Невдовзі Барскіх знову повернувся до звичного образу життя, попиваючи каву на балконах із мальовничими краєвидами на Лісабон і Мадрид.

Така поведінка Барскіх викликала логічне запитання як йому вдається об’єднувати службу на фронті і позування на фоні океану «у білих трусєлях». Цим цікавилися як пересічні українці, так і зіркові колеги співака, які воюють на передовій.

Нещодавно сам Микола Бортник (справжнє ім’я артиста) пояснив це явище тим, що він наразі є резервістом. «Я вирішив приєднатися до ЗСУ – і тепер я у складі батальйону під Києвом. Поки що, зрозуміло, записаний як резервіст, тому що у мене немає військового досвіду. Мене призначили відповідальним за постачання», — прокоментував тему мобілізації 33-річний співак.

«Є певні правила…» — Світлана Лобода виправдала поведінку путіністів Філіпа Кіркорова і Миколи Баскова

Овнам — реалізація давніх мрій, а Водоліям — ризик впасти на саме дно: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 4 лютого