in

Лобода розповіла про дружбу із сім’єю Пугачової та Галкіна і розсекретила позицію Примадонни щодо війни

Російськомовна співачка Світлана Лобода, яка продовжує писати пісні на мові країни-агресорки, спантеличила українців своєю заявою щодо російської мови.

В своєму нещодавньому інтерв’ю для «ВВС. Русская служба», артистка заявила, що не вважає російську мову — мовою ворога. Це вона аргументувала тим, що ніби то ж «не мова вбиває українських дітей».Також Лобода висловилась про своїх російськомовних прихильників, яких, за її словами, у неї велика кількість. І вона прийняла рішення, що заради них буде співати на мові країни, яка другий рік знищує українську націю.

Пригадала у своїй розмові зірка про те, як багато років тому їй випала нагода познайомитись із зірким подружжям Пугачової та Галкіна. Як виявилося, у них склалися дружні відносини і, Лобода в захваті від їхньої позиції щодо війни в Україні, яку розв’язала РФ у лютому 2022 року.

Пугачова та Галкін

 «У мене безмірна повага до сім’ї Алли Борисівни і Максима Галкіна, і я їх зараз окремо як одиницю навіть не розглядаю. Тому що це настільки виховані, інтелігентні й великі люди всередині. Після їх вчинку я дуже сильно, ще більше заповажала їх», — розповіла співачка.

На запитання, чому Примадонна обрала сторону мовчазної позиції, Лобода дала чітку відповідь.

 «Те, що вона поїхала з країни, з Росії — це багато про що говорить… все, що говорить він — це все, що думає Алла Борисівна, вони говорять один за одного завжди. Так, вони говорять через нього… В їхній родині говорить Максим, і Аллі Борисівні й так дісталося за все це…», — зазначила артистка.

Світлана Лобода розповіла про відносини з Аллою Пугачовою

Як повідомила Світлана, у перші дні повномасштабного вторгнення усі українці благали не мовчати, а «кричати» про війну.

«Але час показав, що нічого не зміниться, тому що все ж Російська імперія, і ось у цій країні є такі правила, які були вже протягом довгих-довгих років, століть — є імператор, він диктує, і він говорить, як треба, цей імператор править довго…, а люди просто підтримують режим…», — додала знаменитість.

Читайте також: «Бажаю вам, щоб світло у вашу домі розсіювало тьму…» – Галкін вперше звернувся до підписників після повернення додому

«Бажаю вам, щоб світло у вашу домі розсіювало тьму…» – Галкін вперше звернувся до підписників після повернення додому

П’ять знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних