in

Дружина Валерія Залужного викликала фурор стриманим образом на церемонії вручення йому ордену «Золота Зірка»

Декілька днів назад президент України Володимир Зеленський прийняв рішення відправити у відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначити на цю посаду генерал-полковника Олександра Сирського, який до цього керував сухопутними військами ЗСУ.

Така новина неабияк сколихнула та розбурхала українців. Своє невдоволення вони висловлювали в коментарях, а також влаштували мітинг на честь підтримки Залужного з проханням поновити його на посаді. Однак, попри дискусії українців президент своє рішення не змінив. Але, щоб віддячити колишнього Головнокомандувача за віддану службу, Зеленський присвоїв йому звання Героя України та вручив орден «Золота Зірка». Церемонія вручення відбулася у Києві в Маріїнському палаці під час нагородження інших військовослужбовців.

Володимир Зеленський нагородив Валерія Залужного орденом «Золота Зірка»

Аби підтримати свого чоловіка на цю урочисту подію завітала дружина ексголовкома ЗСУ — Олена Залужна. Для цієї знаменної події вона обрала доволі стриманий, але трендовий костюм — чорні штани та блузу з білою окантовкою, поверх якої одягла піджак молочного кольору. Кучеряве волосся Олена зібрала в низький пучок, а на обличчя нанесла ледь помітний макіяж. Обраниця Залужного виглядала дуже ніжно поряд із ним і цим самим викликала фурор в Мережі.

Валерій Залужний разом із дружиною
Олена Залужна прийшла підтримати свого чоловіка

Читайте також: «В нашій сім’ї поповнення!» — нова пасія Мурата Налчаджіоглу шокувала мережу

Зовсім сива наречена Кіану Рівза з’явилася на публіці у відвертому образі без нижньої білизни

Присвятила перемогу українським захисникам: Ольга Харлан здобула «золото» Кубка світу з фехтування