in ,

Ірина Фаріон звернулась до президента України та головнокомандувача ЗСУ з проханням покарати бійців «Азов»

Скандальна філологиня Ірина Фаріон, яка в ефірі шоу «Рандеву з Яніною Соколовою» заявила, що не вважає російськомовних бійців полку «Азов» українцями через їхню мову спілкування, продовжує розвивати скандал навколо цієї теми.

Студенти Львівського політехніка негайно відреагували на її цинічні заяви та написали петицію, вимагаючи звільнити з посади викладачку. Також, в одному із корпусів навчального закладу, де працює Фаріон, доброзичливці обклеїли стіни листівками з написами «Фаріон — геть з політехніки» та «Чому в політесі досі працюють паплюжники честі українських воїнів?».

Але, ексдепутатка навіть і не планує зупинятися і вибачатися перед Героями України. Мовознавиця вирішила написати звернення до президента Володимира Зеленського, головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та міністра оборони Рустема Умєрова через «хамську» поведінку екскомандир полку «Азов», заступника командира 3 ОШБр, майора ЗСУ Максима Жоріна і начальника штабу бригади «Азов», захисника Маріуполя Богдана Кротевича.

Максим Жорін

А «наштовхнули» її на прийняття такого рішення сам Жорін, який не правильно відреагував на її слова про військових, які розмовляють російською і, у відповідь «тричі послав» філологиню «матом», та захисник «Азовсталі» Кротевич в свою чергу назвав її «посібницею російської пропаганди».

Богдан Кротевич

«Звернення про необхідність вжити заходів щодо хамської поведінки заступника командира 3 ОШБр, майора ЗСУ Максима Жоріна і начальника штабу бригади «Азов» майора Богдана Кротевича…, які паплюжать честь українського офіцера і кидають тінь на всю українську армію», — йдеться у заяві Фаріон, яка опублікована на сайті «Української правди».

Ірина Фаріон

Анна Кошмал в спідній білизні продемонструвала свої вміння з йоги

«Як добре вдома»: Кацуріна та Дантес показали як облаштували свій новий заміський будинок