in

«В нашій сім’ї поповнення!» — нова пасія Мурата Налчаджіоглу шокувала мережу

Екс-чоловік співачки українського походження Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу повідомив про неочікуване поповнення в сім’ї зі своєю новою обраницею.

Нові відносини турецького бізнесмена з моделлю Анастасією Фоксі розвиваються дуже стрімко. Їхній роман закрутився ще в той момент, коли він офіційно був одружений на візажистці з Києва Лілії Реус. Варто зазначити, що в шлюбі з останньою він не прожив і року. Тривалий час Мурат не коментував своє особисте життя, а лише виставляв інтригуючі фото з новою пасією.

Судячи з останніх фото, можна зробити висновок, що турецький бізнесмен та українська модель з’їхалися і тепер живуть разом. Ще з перших днів їхнього знайомства закоханні стверджували, що в них обох виникли такі відчуття, ніби вони знайомі все життя і їхні душі чекали цього моменти аби нарешті бути разом. Ба більше того, Анастасія потішила своїх підписників неочікуваною новиною — дівчина заявила про поповнення. Як з’ясувалося згодом, пара завела песика.

«Я тебе дуже сильно люблю. Ти кожен день мені показуєш, яким повинен бути люблячий, справжній чоловік і якою має бути справжня сім’я», — звернулася Фоксі до Налчаджіоглу.

Нова обраниця колишнього чоловіка Ані Лорак повідомила про поповнення в їхній сім’ї

Читайте також: Сила ген: Моніка Беллуччі вразила схожістю з 19-річною донькою від Венсана Касселя під час вечірки в Парижі

Скорпіонам — смак перемоги, Овнам — переломний момент: гороскоп по картах Таро на 13 лютого

Зовсім сива наречена Кіану Рівза з’явилася на публіці у відвертому образі без нижньої білизни