in

«Ми разом вже 40 років, а я досі ревную її до всіх навкруги» — найбагатший актор Боллівуда Шахрукх Кхан показав свою 53-річну дружину

Шахрукх Хан — індійський актор, продюсер і телеведучий, відомий як «король Боллівуду».

За даними журналу «Forbes», Шахрукх Хан є найбагатшим актором Індії і входить до десятки найдорожчих акторів світу. 2 листопада 2023 року знаменитість відзначив 58-й День народження.

Своє життя Кхан пов’язав із Гаурі Чіббер — індійською художницею та кінопродюсером. Пара познайомилася, коли хлопцеві було 19 років, а коханій – 14. Актор запевняє, що Гаурі – перша дівчина, з якою він танцював, не кажучи вже про інше.

Шакхрукх та Гаурі познайомилися, коли йому було 19, а їй 14 років

Закохані узаконили стосунки у 1991 році. Через шість років святкували поповнення у сім’ї — на світ з’явився первісток Ар’ян. а через три роки світ з’явилася дочка Сухана. У 2013 році пара вдалася до послуг сурогатної матері, яка подарувала їм сина Абрама.

Шахрукх Кхан із родиною зараз

Шахрукх і Гаурі виглядають ідеальною парою, незважаючи на те, що спочатку вони практично не мали шансів бути разом. річ у тому, що дівчина виросла в родині індуїстів, а Хан — мусульманин. Та й тодішнє мізерне фінансове становище нареченого не надто спокушало батька дівчини.

Шахрукх Кхан із дружиною

Зараз статки найпопулярнішого актора Боллівуду оцінюються в 770 мільйонів доларів, і за цим показником він займає четверте місце світового рейтингу, поступаючись тільки Джеррі Сайнфелду, Тайлеру Перрі і Дуейну Джонсону.

58-річний Шахрукх Кхан знаходиться у чудовій формі

Мільйони прихильниць із зітханням стежать за кожним кроком Шахрукха в соцмережах — кількість його передплатників в Інстаграмі перевищує 46 мільйонів людей. Водночас сам актор демонструє відданість коханій дружині. «Ми разом уже 40, а я досі ревную її всім підряд», — зізнавався актор під час одного з інтерв’ю.

Гаурі Хан

Читайте також. Закоханий по вуха: Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Гороскоп на 26 лютого 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Що зірки нам пророкують: гороскоп на тиждень з 26 по 3 березня 2024 року