in

Закоханий по вуха: Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Незважаючи на бурчання скептиків про те, що союз Галкіна та Пугачової це лише фікція, з часом критиків зіркової сім’ї стає все менше.

За іронією долі, нинішнього подружжя познайомив тодішній чоловік Примадонни Філіп Кіркоров. « Ми познайомилися з Аллою в липні 2001 року на «Слов’янському базарі» у Вітебську, – згадує Максим. — У мене там був перший сольний концерт. Алла Борисівна – голова журі. Як зараз пам’ятаю, прийшов у готель, а Алла якраз спустилася зі свого номера, щоб їхати на репетицію чи кудись у ресторан. І ось там Філіп Кіркоров нас один одному і представив», — згадував Галкін у одному з інтерв’ю.

Галкіна та Пугачову познайомив Філіп Кіркоров

«Це не було кохання з першого погляду. Спочатку у мене виникла цікавість, інтерес: як це, сама Алла?! А десь через два місяці після знайомства зрозуміли, що ми ідеально підходимо один одному. Таке рідко трапляється. Іскра пробігла 3 жовтня 2001 року. 4 жовтня спалахнуло полум’я. Я думаю, що Аллі, в принципі, подобається типаж інтелігента в окулярах. Цілком можливо, що я схожий на якогось її однокласника. Краще було б, якби я народився за часів Алли, а вона, навпаки, 1976-го», — фантазує гуморист.

Шлюб Пугачової та Кіркорова на той час вже існував лише на папері, і вони обоє вже розуміли, що не житимуть разом. 2005 року Алла Борисівна знову офіційно стала вільною. Після виходу спільної пісні «Будь чи не будь» про них вже відкрито роздумували в пресі. Закохані стали жити разом і вже не приховували своїх почуттів.

Алла Пугачова на той час вже мала 4 шлюби за спиною, тому не поспішала під вінець, мабуть, бажаючи, щоб їхні стосунки пройшли перевірку часом. Лише 2011-го вони офіційно оформили шлюб і відзначили подію в московському ресторані «Олів’єтта».

Примадонна та гуморист одружилися через десять років після знайомства

Через два роки в їх сім’ї з’явилася пара двійнят — хлопчик Гаррі та дівчинка Ліза. Їх виносила сурогатна мати і цей факт зі зрозумілих причин породив багато домислів. Одні стверджували, що Пугачова не біологічна мати близнюків, інші запевняли, що Галкін не батько.

Лише коли діти підросли, стала помітна схожість Гаррі та Максима, а Ліза була як дві краплі води схожа на бабусю Пугачову.

18 листопада 2017 року Алла та Максим повінчалися. Знаючи про трепетне ставлення Алли Борисівної до релігії, можна зрозуміти, наскільки відповідально вона підійшла до цього рішення. «У нас радісна світла подія! Ми почалися», — підписав Галкін фото церемонії на своїй сторінці в Інстаграм.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін першим залишив країну-агресорку на знак протесту. Через деякий час вірна дружина з дітьми також залишили розкішний замок у Грязі та переїхали до Ізраїлю.

Там родина знаменитих артистів мешкає і зараз. час від часу щасливий Максим публікує сімейні фотографії та відео, які буквально випромінюють кохання та затишок, які панують у їхньому будинку. Декілька днів тому на своїй сторінці в Інстаграм гуморист показав фото коханої дружини.

Примадонна сидить у розслабленій позі і шукає щось у телефоні. Не доводиться сумніватися — ця жінка отримала своє справжнє щастя, з яким не страшно зустріти старість.

Копія з голої вечірки: Кіркоров став посміховиськом, подарувавши дітям у дитбудинку потворні копії самого себе

Топ-5 цинічних вчинків зрадниці Повалій, яка закликала захопити всю Україну