in

«Алла, люблю!», — Кіркоров несподівано публічно звернувся до Пугачової зі зворушливим зізнанням

Напередодні одного зі своїх улюблених свят – Дня Весни Алла Пугачова зробила приємний сюрприз своїм шанувальникам та представила свою нову пісню.

Лірична композиція під назвою «Не хвилюйся за мене» стала першою за останні п’ять років піснею в репертуарі народної артистки СРСР. У її словах Примадонна хіба що дає відповідь злостивцям, раз у раз заявляють у тому, як важко доводиться її сім’ї після еміграції з РФ. У той же час 74-річна співачка дає зрозуміти, що рано її списувати з рахунків. «Я живу на біс!», — співається в одному з рядків композиції.

Примітно, що пісня торкнулася тонких струн у пам’яті колишнього чоловіка Алли Пугачової — Філіпа Кіркорова, з яким вони розлучилися 2005-го року після 11 років шлюбу. У своєму Інстаграмі поп-король опублікував відеоряд, на якому він опускається на коліно і дарує колишній коханій квіти і підписав романтичними рядками, мабуть, піддавшись пориву ніжних спогадів.

«Весна завжди у твоїй душі, у твоєму серці, у твоїй творчості. Дякую за таку нову приголомшливу пісню напередодні твого ювілею… Спасибі авторам — Костянтину Губіну за музику та Аллі за такий проникливий текст. Зі святом! Співай, Алло! Люблю», — написав Філіп Кіркоров.

PS Примітно, що за кілька годин артист боягузливо видалив публікацію, мабуть злякавшись критики «патріотів», для яких Алла Борисівна стала ворогом номер один після того, як вона відмовилася підтримати так звану «спецоперацію».

Таро гороскоп на 5 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Козерогам гарний день для досягнення нових висот, а Близнюки зіткнутися з труднощами: Гороскоп на 6 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку