in

Прибув похвалитися резиновим задом: Філіпп Кіркоров виступив перед окупантами на Донеччині

Проблеми, які почалися в учасників «голої вечірки» Івлєєвої змушують гламурних зірок вдаватися до будь-яких засобів, аби повернути собі місце на телеекранах.

Так, «примадон» Філіпп Кіркоров, який раніше зарікався їздити у госпіталі відвідувати російських військових, вимушений був переступити через свою гордість і відправитися на фронт. Вранці 13 лютого Народний артист РФ показався у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області. Там він влаштував імпровізований концерт перед пацієнтами і співробітниками місцевого госпіталю.

Судячи з усього, артисту незвично було співати без фонограми, оскільки він забув слова пісні Ірини Білик «Снег», права на виконання якої українська співачка необережно колись надала Кіркорову. 56-річний Філіпп Бедросович переплутав стрічки і став панічно озиратися по боках, чекаючи допомоги. Було помітно, що зірковий співак почуває себе ніяково у такій обстановці і що йому значно звичніше крутити штучним задом перед носами московських фанаток.

Після цього Кіркоров став переконувати журналістів що він відданий країні-агресорці і нікуди не збирається переїжджати. «У мене є моя країна, моя батьківщина. Я їхати нікуди не збираюся, я живу тут. Жив і буду жити. У мене тут дім, діти, Бедрос — тато мій. Для мене дуже важливе відчуття тилу, яке даєте ви», — заявив співак.

Читайте також: «Є певні правила…» — Світлана Лобода виправдала поведінку путіністів Філіпа Кіркорова і Миколи Баскова

Ангел та Демон: Ксенія Мішина у відвертому відео феєрично перевтілилася в блондинку

Після зникнення жодна людина не горює за ним: в Росії розкрили правду про «короля естради» Філіпа Кіркорова