in

Ой, як зачепила патріотів болота: 74-літня Пугачова жваво станцювала на яхті під український народний хіт

Вже 46 років поспіль Алла Пугачова по особливому відзначає першу неділю весни — День жовтих квітів.

В часи, коли вона проживала у своєму підмосковному замку, юрби прихильників збиралися у цей день під вікнами Примадонни в очікуванні казкової церемонії — знаменита артистка, немов Рапунцель із башти, визирала через вікно і закликала прихід весни: «Весну дозволяю!».

Вже другий рік поспіль через вторгнення російської армії в Україну Алла Борисівна зустрічає прихід весни за кордоном, однак робить це не менш яскраво. Не забуваючи про своїх прихильників, Пугачова привітала їх із символічною датою у себе в Інстаграм, побажавши фанатам миру.

Згодом 74-річна співачка показала як вона особисто відзначила «День жовтих квітів», не на жарт розлютивши заздрісників. Мало того, що вона продемонструвала чудовий вигляд і відмінну форму, жваво танцюючи на яхті у компанії друзів, так ще й відірвалася під мотив відомої української пісні «Ой, на горі два дубки!».

«Круто відгуляли «Першу Неділю Весни»! Дякуємо всім за квіти, за привітання та щоденну радість від моїх вірних шанувальників, ЖИВЕМ ДАЛІ», — підписала публікацію Примадонна.

Прихильники з радістю відреагували на пост артистки, залишивши під ним майже сто тисяч «лайків» і безліч коментарів:

  • Відразу піднявся настрій ❤ Люблю
  • Ой на горі два дубки 👏🏻🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Наша рідна Українська пісня! Дякуємо, Алла, Вам за Людяність! 🫶🏻
  • Ох як плющить тут патріотів свого болота .))🤣🤣Усім так байдуже,що не полінувалися зайти на сторінку і написати про це .))🤦🏽‍♀️🤣 Браво ,Алла Борисівна !Красуня !!👏
  • Алла Борисівна ви ЛЮДИНА!
  • Війна в Україні показала всьому світу, хто чесний і хто ні. А Вам Алла Борисівна удачі і ми Вас дуже любимо та цінуємо!
  • Алла🫶 Захоплення та повага сміливій та талановитій жінці та порядній людині, що увійшла в історію! За пісню 💙💛 окреме спасибі!

Читайте також: Щілина між зубами, мімічні зморшки та тоненькі губи: в Мережі з’явилося фото Алли Пугачової до пластики

Левам зміни у житті, а у Риб день розпочнеться з неприємностей: Гороскоп на 5 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Таро гороскоп на 5 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку