in

Щілина між зубами, мімічні зморшки та тоненькі губи: в Мережі з’явилося фото Алли Пугачової до пластики

Алла Борисівна Пугачова — відома радянська співачка, яка стала іконою на просторах шоу-бізнесу.

Її особистість викликає неабиякий резонанс у прихильників та колег. Незважаючи на позицію артистки щодо війни в Україні, яку розпочала РФ, нею й надалі продовжує цікавитися російська аудиторія. Зараз Примадонна розміняла восьмий десяток, але її зовнішньому вигляду можна лише позаздрити. На протязі всіх років співачка старанно дбала за собою та зробила чимало пластичних операцій аби зупинити процес старіння. Однак, одне із хірургічних втручань могло завершитись для неї летально, тому вона прийняла рішення зупинитися.

Нещодавно, один із російських телеграм-каналів оприлюднив архівний знімок Пугачової, на якому зірці естради лише 45 років. На той час артистка слідувала за модою і носила трендову коротку стрижку.

Алла Пугачова на архівному фото

Ще тоді її лице мало природній вигляд і на фото помітно її тоненькі губи, легкі мімічні зморшки та натуральні зуби, адже згодом роки почали помітно проявлятися на її тілі і вона зробила підтяжку обличчя та вставила вініри.

Алла Пугачова в 45 років

Зараз дружина Максима Галкіна нагадує модель: струнка, доглянута, носить стильний та модний одяг, але на лиці все ж можна помітити шрами від пластичних операцій.

Алла Пугачова зараз

Нещодавно музичний продюсер Анатолій Лопатін поділився «інсайдом», що Алла Борисівна готує до виходу альбом під символічною назвою «Постскриптум», який, ніби-то має вийти до знаменної дати. ЗМІ підхопили цю інформацію, і вона викликала таку кількість коментарів, що Алла Борисівна вирішила особисто відреагувати на чутки.

Читайте також: Куди зникла Альона Вінницька, чоловік якої на початку війни вступив у ТРО, а зараз знімається у російськомовних кліпах

Куди зникла Альона Вінницька, чоловік якої на початку війни вступив у ТРО, а зараз знімається у російськомовних кліпах

Пощастило з новим будинком: Максим Галкін показав підрослого члена їхньої сім’ї