in

«Одеса — це моє дитинство!» — Галкін поділився спогадами про роки, прожиті в Україні

В суботу, 2 березня в результаті удару російського безпілотника по багатоповерхівці в Одесі загинули 12 людей, п’ятеро з них — діти.

Гуморист Максим Галкін, не залишився осторонь цього жахливого теракту, адже серед українських міст Одеса посідає особливе місце у його серці. Коли маленькому Максиму було сім років, його батько, радянський військовослужбовець, отримав звання генерал-майора і був переведений на службу в Південну Пальміру. У місті на березі Чорного моря сім’я Галкіних прожили три роки, майбутній артист навчався тут у школі з першого по третій клас.

На своїй сторінці в Інстаграм 47-річний гуморист опублікував фото, яке облетіло увесь світ — на ньому 31—річна Анна Гайдаржи і її 4-місячний син Тимофій. Вони померли уві сні, коли їх тіла знайшли рятувальники — мама міцно притискала синочка до грудей. Чоловік Анни разом із 2-річною донькою заснули в іншій кімнаті і дивом залишилися неушкодженими…

Анна Гайдаржи із сином Тимофійком. Фото: www.instagram.com/maxgalkinru

«Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я навчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім’ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд божий ще ніхто не скасовував», — написав Максим Галкін українською мовою.

Підписники Максима Галкіна висловили йому щиру вдячність за людяність і підтримку.

Читайте також: Закликали припинити це жахіття: Агутін та Варум виступили на благодійному заході для України

Риб очікують кардинальні зміни, а Водоліям варто урівноважити ситуацію в житті: Гороскоп за картами Таро на 6 березня 2024 року

Справжня принцеса: як виглядає прийомна дочка «Танцюриста диско», яку знайшли у сміттєвому баку