in

Справжня принцеса: як виглядає прийомна дочка «Танцюриста диско», яку знайшли у сміттєвому баку

Індійський артист Мітхун Чакраборті став зіркою світового масштабу завдяки ролям у фільмах «Танцюрист диско» та «Танцюй, танцюй».

Зараз Мітхуну 73 роки, артист рідко знімається та присвятив себе родині. Він — багатодітний батько і люблячий чоловік. Разом із дружиною Йогітою Балі вони виховали чотирьох синів та одну дочку — дівчинку з дивовижною долею.

Наприкінці 90-х до рук зірки Боллівуду потрапила бельгійська газета, в якій він прочитав про дитину, яку батьки викинули у сміттєвий бак. Випадкові перехожі підібрали дівчинку у дуже тяжкому стані та врятували їй життя.

Історія так зачепила Мітхуна Чакраборті, що він вирішив будь-що знайти малюка. Актор розшукав людей, які взяли дитину до себе та вирішив удочерити дівчинку.

Так у сім’ї індійської зірки екранів з’явилася дочка, яку вони дружиною назвали Дишані. Дівчинка виросла, оточена любов’ю та турботою і стала справжньою розумницею та красунею.

З такими даними вона просто не мала вибору, як стати актрисою. Дівчина закінчила школу акторської майстерності у Нью-Йорку та планує незабаром взяти участь у своєму першому проекті.

Цього року Дішані виповниться 27. Про своє життя спадкоємиця артиста розповідає у своїх соціальних мережах. Вона регулярно ділиться безліччю знімків, які незмінно збирають компліменти від шанувальників.

Дишані обожнює своїх батьків і відверто зізнається, що найкращим подарунком, який їй подарував Всесвіт – це батьки. Мітхуна Чакраборті та Йогіту Балі вона вважає найкращими на світі. «Все, чим я є сьогодні, це завдяки тобі. Ти є і будеш найособливішим чоловіком у моєму житті та найкращим батьком у світі», — писала Дішан, звертаючись до батька в Інстаграм.

Читайте також. 50 років разом: легенда Боллівуду Амітабх Баччан вивів у світ 75-річну дружину

«Одеса — це моє дитинство!» — Галкін поділився спогадами про роки, прожиті в Україні

Супермодель Гайді Клум знялася у гарячій фотосесії в бікіні і сукні від українського дизайнера