in

Найвища дівчина в світі Елісані-Да Круз Сільва із Бразилії прийняла пропозицію руки і серця: фото закоханих

Елісані-Да Круз Сільва визнана найвищою дівчиною в світі. Її зріст сягає 2 м 6 см.

Модель з’явилася на світ в маленькому містечку Салінополіс, який розташований на берегу океану в бідній сім’ї. У неї є сестра, яка має нормальний зріст. Елісані народилася нормальною дитиною, але у десятирічному віці у неї стався скачок зросту і вона почала дуже швидко рости. Батьки водили дівчинку по лікарях, але тривалий час не вдавалося встановити причину збою в організмі. Однолітки глузували з неї і через це вона вимушена була залишити навчання в школі, коли була у п’ятому класі.

Елісані з мамою та сестрою

Згодом вдалося встановити діагноз — пухлина гіпофізу. Елісані прооперували в 14-річному віці і її ріст зупинився на мітці 2 метра 6 сантиметрів. Вона завжди мріяла стати моделлю, але реалізувати свою мрію їй не вдалося, адже допустимий зріст становить 180 см.

Бразилійка дуже товариська та привітна людина, тому їй легко вдалося відшукати свою другу половинку. Вона вийшла заміж за хлопця, якого звати Франсинальдо. Його зріст становить всього лише 1 метр 62 см. Знайомі на початку їхніх відносин жартували над закоханими і цікавилися, як Франсинальдо обіймається з дружиною, на що чоловік відповідав, що, коли є справжні почуття, то немає нічого неможливого.

Елісані та її чоловік

Через деякий час у подружжя народився син і мешкають вони з батьками Елісані. Живуть вони лише на мізерну зарплатню Франсинальдо, якої ледве вистачає на необхідні речі, але молоді люди вважають, що гроші — не головне в житті.

Елісані — найвища дівчина в світі

Читайте також: «Я знову зробила це!» — Аліна Гросу прокоментувала чутки про своє весілля і заінтригувала романтичним фото

Таропрогноз на 14 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в четвер

«Божеволіє від неї» — Потап закрутив роман з подругою Насті Каменських