in

«Божеволіє від неї» — Потап закрутив роман з подругою Насті Каменських

В Мережі все ніяк не вщухнуть чутки щодо ймовірного розлучення української співачки Насті Каменських з репером Олексієм Потапенко. Проте самі зірки поки що ніяк не коментують цього.

Нещодавно артистка зізналася фанатам, що наразі мешкає на іншому континенті, а саме в Колумбії. Саме там вона вирішила дати новий шанс своїй музичній кар’єрі. Чи переїхав з нею разом Потап — невідомо. Та й сама Настя не поспішає ділитися інформацією, яка безпосередньо стосується її особистого життя. Раніше поговорювали, що Каменських знайшла за кордоном бойфренда і відтепер насолоджується новим життям. 

Як з’ясувалося згодом, Потап теж довго не страждав і теж має обраницю. Відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розповів, що нова пасія продюсера є давньою подружкою Насті і саме вона стала причиною непорозумінь між подружжям.

Анна Андрійчук, Потап та Настя Каменських

«Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже-дуже близькою людиною. Потім почали запитувати люди: «А чому Настя припинила своє спілкування з Анною Андрійчук?» (це колишня дружина співака Позитива). Анна тривалий час була однією з найкращих подруг Каменських. Тепер можете скласти 2+2″, — заявив Беспалов.

Потап та Анна Андрійчук

Блогер вважає, що Потап давно поклав око на Анну, а Каменських не залишилося нічого, як тихо зникнути на деякий час та розпочати нове життя.

«Я не знаю, в якому теплому контакті перебував Потап з Анею, але він просто божеволіє від неї. Його думки тільки про неї. Він не може її відпустити навіть на сьогоднішній день. І Настю це сильно тригерить», — додав Беспалов.

Читайте також: «Я знову зробила це!» — Аліна Гросу прокоментувала чутки про своє весілля і заінтригувала романтичним фото

Найвища дівчина в світі Елісані-Да Круз Сільва із Бразилії прийняла пропозицію руки і серця: фото закоханих

«Там скрізь злидні, просто неможливо жити» — головна героїня «Іронія долі» гидливо висловилася про Росію