in

Скинула маску благодійності: Лорак прийняла рішення стати громадянкою РФ

Уродженка міста Кіцмань Чернівецької області співачка Кароліна Куйок, яка виступає під сценічним псевдонімом Ані Лорак, вирішила відмовитись від українського громадянства.

Сьогодні низка російських ЗМІ оприлюднила інформацію про те, що 45-річна артистка подала документи на отримання паспорта РФ. За даними їхніх джерел, Кароліна розпочала процедуру оформлення громадянства ще минулого місяця.

Відомо. що ще у 2016 році одіозний російський депутат Віталій Мілонов пропонував Лорак стати росіянкою офіційно, проте тоді артистка відмовилася від такої можливості та продовжила залишатися громадянкою України, проживаючи при цьому у Москві.

Ані Лорак давно проживає та працює в РФ

Не секрет, що у Лорак регулярно виникали проблеми з організацією концертів у РФ через чутки про те, що вона таємно фінансує українські сили оборони. Мабуть, щоб довести свою відданість країні-агресорці, Кароліна Куйок і зважилася на зміну громадянства. Варто зазначити, що на Батьківщині Лорак давно перестали вважати співвітчизницею, її позбавили звання Народної та прибрали символічну іменну зірку з Алеї слави у Чернівцях.

Читайте також: «Я годувала багато сімей» — Лоліта поскаржилася на скрутне фінансове становище і вдалася до шантажу

Під пальмами зі сином на плечах: Галкін із сім’єю прогулялися вечірньою вулицею в Ізраїлі

Ракам — неочікуваний можливості, а Близнюкам — успіх у всіх сферах життя: гороскоп на 17 березня