in

«Я годувала багато сімей» — Лоліта поскаржилася на скрутне фінансове становище і вдалася до шантажу

Російська естрадна співачка Лоліта Мілявська, яка потрапила в «тіньовий бан» через участь в скандальній «голій вечірці» Насті Івлєєвої, розповіла про фінансові труднощі.

Вже три місяці артистка сидить вдома без роботи і відповідно немає ніяких прибутків. Деякий час уродженка із Закарпаття намагалася пересидіти в Болгарії, де у неї мешкає мама та донька з надією на те, що все в Росії вляжеться і їй запропонують повернутися на сцену. Але не все так сталося, як планувалося. Повернувшись додому, співачка звернулася до кремлівської влади, щоб її негайно повернули в шоу-бізнес.

Для росЗМІ вона зізналася, що зараз в прямому сенсі ходить з простягнутою рукою. Декілька днів назад в мережу потрапило відео, де Мілявська співає для офіціанта за їжу. Мало того, на межі бідності опинився весь її колектив.

Лоліта поскаржилася на фінансове становище

«Я втратила, але більше втратив мій колектив. Тому що я вже 2,5 місяці не плачу зарплату. Я виплатила все, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила своєму колективу. Але далі я маю думати про свою сім’ю. Я платила зарплати, на які утримувалися сім’ї, тепер 2,5 місяця я цього не роблю»,  — поділилася зірка.

Також Лоліта зазначила, що поки що ніхто не звільняється з роботи.

«Ми дивимося, чекаємо, як вийде» — додала артистка.

Мілявська потрапила в тіньовий бан

Варто зазначити, що Мілявська всілякими силами намагається повернутися на російську сцену аби розважати росіян та заробляти рублі на прожиття.

Читайте також: «Там скрізь злидні, просто неможливо жити» — головна героїня «Іронія долі» гидливо висловилася про Росію

У Овнів покращаться справи, а Близнюки не мають боятися зробити перший крок: Гороскоп за картами Таро на 16 березня 2024 року

У подарунках та квітах — Максим Галкін поділився кадрами свята з Белграда