in

Не милася три дні — Анджеліна Джолі розкрила секрет знімка із бджолами, який набрав 2.5 млрд переглядів

На честь всесвітнього Дня бджіл, який відзначають 20 травня, Анджеліна Джолі знялася в особливій фотосесії для журналу National Geographic.

Актриса багато років є амбасадором проекту ЮНЕСКО та Guerlain «Від жінок бджолам», у рамках якого збудують 2500 вуликів у різних країнах світу. Для того, щоб привернути увагу світової громадськості до збереження популяції цих комах, без яких не буде ні кави, ні бавовни, ні молока ні м’яса — адже для цього потрібно цвітіння рослин, якого не буде без бджолиної праці, голлівудська зірка пішла на сміливий експеримент .

Анджеліна Джолі протягом 18 хвилин позувала для фотосесії абсолютно не рухаючись, коли в цей час її тілом і обличчям безтурботно повзали десятки комах. Акторка нагадувала «живий вулик», навколо якого кружляв рій бджіл. Знімальна група намагалася тим часом не шуміти, а світло спеціально приглушили, щоб не турбувати комах.

На щастя, жодна комаха не вкусила модель, а Джолі стоїчно витримала випробування. За словами Анджеліни одна з бджіл залетіла їй під сукню і протягом усього часу повзала по її нозі, і артистка кожну мить була готова відчути укус, проте все обійшлося вдало.

Голлівудська знаменитість зізналася, що вона спеціально готувалася до таких специфічних зйомок. «Три дні до цього я носила макіяж та зачіску, але «вмивалася» лише спеціальними феромонами, щоб бджоли не побачили в мені загрози», – розповіла Анджеліна Джолі.

Варто зазначити, що старання артистки досягли результату — знімок Джолі із бджолами набрав понад два з половиною мільярди переглядів користувачів по всьому світу. Впевнені, що багато хто після цього зовсім по-іншому побачив цих маленьких симпатяжок і став цінувати їхню працю.

Читайте також: «Як дві краплі води!» як виглядає українка, яку не відрізнити від Анджеліни Джолі

Пугачова зробила заяву з приводу виборів до РФ: «Сьогодні пофігізму не повинно бути!»

Барбара Стрейзанд, Девід Духовни, Леонардо Ді Капріо, Стівен Спілберг та інші знаменитості українського походження, які підтримали нашу країну