in

«Я душею з вами!» — Алла Пугачова неочікувано підтримала Наталію Могилевську після теракту

Російська співачка Алла Пугачова висловила слова підтримки Наталі Могилевській, яка потрапила під ракетний обстріл у Кривому Розі.

12 грудня в артистки був запланований концерт, однак виступ зірвався через масований ракетний удар по місту ЗС РФ. Коли розпочалася повітряна тривога, зірка разом зі своєю командою спустилася у бомбосховище та вийшла у прямий ефір аби підтримати своїх шанувальників. Могилевська повідомила, що поблизу неї дуже добре чути вибухи. Дане відео вона розмістила на своїй Інстаграм-сторінці.

«Гучні вибухи просто зараз! Концерт не починаємо! Кривий Ріг, ми з тобою. P.S. Оновлена інформація. 19:02. Це був прильот у житлову багатоповерхівку. Наші співчуття всім постраждалим». — написала Наталія.

Алла Пугачова підтримала Наталію Могилевську

Не пройшла повз цієї публікації Алла Пугачова, яка з початку повномасштабного вторгнення засудила війну в Україні та виїхала разом зі своєю сім’єю з Росії. В коментарях знаменитість написала: «Ой, Наталіє! Душею з вами. Жах!».

Варто зазначити, що Примадонна залишила слова підтримки під дописом Могилевської не відразу, а через дві доби після трагедії.

Читайте також: Пугачова зробила заяву з приводу виборів до РФ: «Сьогодні пофігізму не повинно бути!»

Ракам потрібно рухатися вперед, а Дівам знайти «золоту середину»: гороскоп за картами Таро на 18 березня 2024 року

Згадала про СРСР: після отримання російського паспорта Повалій раптом назвала свою справжню національність