in

«Проголосувала за щасливе майбутнє!»: Таїсія Повалій з’явилася на виборах в Москві з російським паспортом

Співачка українського походження Таїсія Повалій, яка підтримує політику Путіна та повномасштабне вторгнення в Україну, отримала російське громадянство.

Цією подією артистка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Колишня народна депутатка України оприлюднила фото, на якому вона стоїть на тлі банера з написом «Вибори президента Росії 15-17 березня», тримаючи в руках паспорт громадянина РФ. Як стало відомо, Повалій прийшла на виборчу дільницю та проголосувала за «щасливе майбутнє своєї країни Росії».

“Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу”, — заявила співачка в коментарі росЗМІ «Московський комсомолець».

Таїсія Повалій отримала російський паспорт

Варто зазначити, що нещодавно Таїсі розповіла про плани випустити російсько-український альбом. При цьому сама співачка назвала себе «радянсько-російською українкою».

Також ще одна співачка Любов Успенська, яка народилася в Києві та закінчила столичне музичне училище, отримала російський паспорт. Саме в Україні розпочалася її співоча кар’єра, але згодом вона прийняла рішення виїхати за кордон та оселитися в Росії. Хоч в Успенської і був американський паспорт, але протягом 30 років вона прагнула отримати російські документи. І, як передала низка росЗМІ, нарешті мрія Успенської здійснилася.

Читайте також: «Люди проти»: Філіпа Кіркорова позбавлять звання народного артиста Росії

Лілія Ребрик втретє стала мамою та показала перше фото з немовлям

«Вона так вчинила через дітей!»: Лоліта неочікувано стала на захист і розсекретила причину еміграції Пугачової