in

Топ-5 цинічних вчинків зрадниці Повалій, яка закликала захопити всю Україну

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій стала яскравим прикладом для всіх колаборантів, адже декілька днів назад СБУ оголосило для неї заочну підозру. Український народ ніколи не пробачить зради та цинічних висловлювань про Батьківщину і, зовсім неважливо, де і коли були вони були сказані — за все доведеться відповісти та понести покарання.

Ще з початку повномасштабного вторгнення артистка підтримала путінську агресію та, аби вислужитися перед кремлівською владою, Повалій закликала захопити всю Україну. В одному зі своїх інтерв’ю, Таїсія заявила, що повністю підтримує Росію та залишається на їхньому боці, адже «звикла бути там, де правда».

«Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому перебуває сьогодні моя Україна, до нормального життя»,розпиналася співачка українського походження.

СБУ оголосило підозру для Повалій

Згодом вона видала, що саме в Путіну вона вбачає справжнього «захисника світу від нацизму». Все це відбувалося в той момент, коли російські загарбники за наказом диктатора знищували українські міста та населення.

«Володимир Путін для мене – це та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд», — додала артистка.

Повалій підтримала Путіна

В самий розпал війни співачка-зрадниця підтримала окупантів та заявила, що Росія тепер її новий дім і саме тут вона знайшла спокій та почувається захищеною.

«Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав’язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба… У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає», — видала Повалій.

Повалій підтримала загарбників

Як відомо, 80-річна мама Повалій в день початку повномасштабного вторгнення знаходилася в Україні та бачила «рускій мір» на власні очі. Не довго думаючи, Повалій силоміць вивезла пенсіонерку та активно почала нав’язувати неправдиву інформацію.

«Звичайно, там її коріння, її рідні могили. Постійно запитує мене, коли ми поїдемо додому. А я говорю: «Мамо, ми вже вдома! В Москві! У Росії», – розповідала «клієнтка СБУ».

Повалій силоміць вивезла матір з України

Найбільш цинічним виявилося те, що минулого року зрадниця отримала російський паспорт і похвалилася ним у День незалежності України 24 серпня. З того моменту вона остаточно зреклася Батьківщини та розпочала називати російську молодь «своєю».

«Чим більше на нас хочуть посягнути, тим ми маємо бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані. Патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє в Росії велике. І наша молодь – вона могутня, вона мудра», – брехала Повалій.

СБУ висунуло звинувачення Повалій

Читайте також. Копія з голої вечірки: Кіркоров став посміховиськом, подарувавши дітям у дитбудинку потворні копії самого себе

Закоханий по вуха: Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Рибам — грошовий дощ, а Левам — відкинути сумніви і почати діяти: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 21 лютого