in

«Вона так вчинила через дітей!»: Лоліта неочікувано стала на захист і розсекретила причину еміграції Пугачової

Відома співачка українського походження Лоліта Мілявська, яка всіма зусиллями намагається повернутися на арену російського шоу-бізнесу, неочікувано стала на захист Алли Пугачової.

Алла Борисівна разом зі своєю сім’єю вже понад два роки проживає за кордоном. Зіркове подружжя не підтримало повномасштабне вторгнення. Тривалий час Примадонна не давала жодних коментарів з цього приводу, на відміну від свого чоловіка Максима Галкіна, який внесений в російську  базу «іноагентів».

Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми

Однак, нещодавно радянська співачка зробила ряд скандальних висловлювань, що безпосередньо мають пряме відношення до Росії. Одним із них є відповідь для співака Стаса Михайлова, який заявив, що всі російські артисти, які покинули Росію за минулі два роки, незабаром приповзуть на колінах та цілуватимуть ноги. В своїй ганебній промові Михайлов не називав імена, але велика ймовірність, що він мав на увазі Примадонну, Галкіна, Макаревича, гурт Бі-2 та інших, хто підтримав Україну.

З даного приводу свої міркування в інтерв’ю для YouTube-шоу «Повесточка» висловила Лоліта, яка вважає, що Примадонна не стала би так реагувати, якби мова не йшла про її рідних.

«Вона на пенсії дуже давно. Мені здається, не було б такої ситуації, якби не почали на неї нападати, ображати. Наскільки я пам’ятаю, Алла Борисівна не почала відразу втручатися, поки не почалися образи дітей, щось таке» — поділилась Мілявська.

Лоліта та Алла Пугачова

Пригадала Мілявська й те, що саме Алла Борисівна допомогла для неї стати справжньою зіркою. Адже саме Пугачова порадила Лоліті не опускати руки, коли в 40 років вона розпочинала співочу кар’єру з чистого листка.

Читайте також: «А якщо Трамп переможе?!» — Максим Галкін показав відео концерту у Беєр-Шева

«Проголосувала за щасливе майбутнє!»: Таїсія Повалій з’явилася на виборах в Москві з російським паспортом

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 20 березня 2024 року