in

«Я знав, що у мене все відберуть!» — Максим Галкін відверто розповів, що отримує від України та за що його переслідують у РФ

Під час одного зі своїх концертів Максим Галкін відверто розповів глядачам про те, чому він практично не має державних нагород і зізнався, які «подачки» отримує з України.

Опальний артист поділився — відчував, що за його різкі висловлювання на владу в нього все одно відібрали б будь-які нагороди і позбавили б привілеїв. «Тому я розумів, що краще не ставати… Тому що я знав, що я коли-небудь скажу, і все відберуть. А так і відбирати нема чого!», — розповів Галкін під оплески публіки.

Серед «нагород», якими його удостоїв Кремль — звання «іноагенту». «Мені сказали, що я гроші отримую від України за антиросійську діяльність… А я років 10 уже окрім продуктів від родичів із України нічого не отримував. Чомусь вони вважаю, що якщо я хочу, щоб Україна була цілою, незалежною, неушкодженою та вільною, то…» — останні слова артиста втопилися в оваціях глядачів.

Читайте також: «Гарна дівчинка! Гарний батько!» — 47-річний Максим Галкін показав прогулянку з дочкою узбережжям Середземного моря

Розклад Таро на 20 березня 2024: кого чекає розчарування, а кого — неймовірна удача

«Виглядає максимум на 40!»: 65-річна мама співака Дана Балана затьмарила своїм виглядом в короткому топі