in

У ванній під відкритим небом на фоні засніжених гірських вершин: Галкін знявся з фотосесії в чому мати народила

47-річний гуморист Максим Галкін давненько не балував шанувальниць пікантними фото, тож днями вирішив зробити їм невеликий сюрприз.

На своїй сторінці в Інстаграм артист поділився архівними кадрами, знятими, швидше за все, під час гастролей Австралією та Новою Зеландією у вересні 2022-го. Тоді у Максима видалося кілька вільних днів, які він із користю та задоволенням використав для катання на лижах.

У добірці знімків Галкін показав панораму казкових гірських пейзажів, і сам процес спуску з гірської траси у повному екіпіруванні. На заголовне фото каруселі Максим Галкін помістив картинку, на якій він зображений у ванній кімнаті на відкритому повітрі. З води клубами піднімалася гаряча пара, яка особливо контрастувала із засніженими вершинами за спиною артиста. Зазначимо, що Алла Борисівна з дітьми на той раз не супроводжували главу сім’ї в такій далекій поїздці, тому особа автора знімку залишається невідомою.

«З гірськолижних спогадів. Давно не катався», — підписав публікацію Галкін.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Читайте також: Максим Галкін показав фотографії своїх дітей на фоні української символіки

Телеведуча Лілія Ребрик поділилася зворушливими фото з виписки новонародженої Адель

Близнюки — зможуть озолотитися, Козерогам — вибуховий скандал, а Левів — чекає приємний день: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 березня