in

Максим Галкін показав фото своїх дітей на фоні української символіки

Російський гуморист Максим Галкін, який публічно засудив повномасштабне вторгнення Росію в Україну, вже понад два роки мешкає в Ізраїлі.

Артист активно веде свої соціальні мережі та часто ділиться кадрами щасливого сімейного життя. Як відомо, Максим та Алла Борисівна виховують двох спільних дітей-двійнят — Лізу та Гаррі, які народилися у вересні 2013 року від сурогатної матері, а вже цьогоріч їм має виповнитися 11 років. Дівчинка з віком все дедалі більше стає схожою на свою зіркову маму, а хлопчик — копія тата.

Нещодавно, шоумен розмістив на своїй сторінці в Інстаграм архівне фото Лізи та Гаррі. Вони, посміхаючись, позували серед безлічі різнокольорових повітряних кульок. А у руках син Галкіна тримав блакитний шар, а донька — жовтий, що символізує українську символіку.

«2015-й» — коротко та лаконічно підписав Галкін раритетний знімок.

Діти Галкіна та Пугачової

Фото за добу зібрало понад 52 тисячі вподобань та тисячі коментарів:

  • Дякуємо Вам за підтримку України! Ні війні! У дітей має бути щасливе дитинство.
  • Які прекрасні дітки! Маленькі янголята!
  • Ніби вчора ще були маленькими…
  • Маленька копія батьків!
  • Всього найкращого Вам та вашій сім’ї!

Читайте також: Через 11 років після смерті чоловіка: Тіна Кароль вперше підняла питання про те, чи достатньо вже бути самотньою

«Рідкісна к*рва!»: відома українська продюсерка жорстко рознесла зрадницю Таїсію Повалій

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, а Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 22 березня