in

В інтимній обстановці: стали відомі подробиці про весілля Ані Лорак та Ісаака Віджраку

Співачка українського походження Ані Лорак, яка замовчує повномасштабне вторгнення та місяць тому подала документи на отримання російського громадянства, розповіла про весілля.

Трохи більше року тому артистка оголосила про нові відносини з іспанцем Ісааком Віджраку. Іскра між ними пробігла, коли Лорак відпочивала у Греції. Інструктор з йоги, працював у тому ж готельному комплексі, де зупинилася співачка. Ісаак запросив її на свої заняття з йоги і, через деякий час між ними сколихнули почуття. За словами Ані, Ісаак з’явився саме в той момент, коли вона потребувала підтримки. На той момент тренер був одружений і виховував двох дітей.

«Це був момент, коли я приходила до тями і загалом шукала свій баланс. Чоловік просто допомагав.» — розповідала зірка.

Ані Лорак закрутила роман з тренером

Наразі чоловік активно з’являється разом із знаменитістю в медійному просторі та майже завжди супроводжує її на концертах. Шанувальники вже зачекалися, коли ж пара оголосить про своє весілля.

«Якщо, Бог дасть, це станеться, то весілля пройде в інтимній обстановці», — прокоментувала Ані для росЗМІ своє майбутнє весілля.

Ані Лорак прокоментувала весілля з Ісааком

Більше вдаватися в деталі цієї теми знаменитість не стала, а ще додала, що її бойфренд готує найкраще.

«Іспанський омлет. Але взагалі, він непогано готує. І дивлячись на його форму, я не можу багато їсти. До того ж важливе не тільки тіло, а й твоє ментальне здоров’я«, — поділилася артистка.

Ані Лорак та Ісаак

Читайте також:


«Дай Боже їй…» — Стас Михайлов вперше прокоментував слова Пугачової, яка назвала його «муд*ком»

Овнам потрібно відпочити, а Дівам — не боятися робити перший крок: Таро гороскоп на 23 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

«Ніжний друг» Кіркорова Сергій Лазарєв з’явився на публіці в образі трансвестита