in

42-річна Кейт Міддлтон повідомила, що у неї виявили рак і записала відеозвернення з цього приводу

Досить тривалий час принцеса Уельська Кейт Міддлтон не з’являлася на публіці, що породило різні чутки про проблеми у їхній родині з Вільямом.

Як виявилося, причина зникнення 42-річної дружини спадкоємця королівського престолу криється в проблемах зі здоров’ям Кетрін. 22 березня вона вперше за довгий час вийшла на зв’язок через свій інстаграм, записавши відеозвернення до співгромадян та підписників з усього світу.

Жінка повідомила, що на початку цього року вона перенесла операцію на черевній порожнині, яка пройшла успішно. На жаль, під час тестів після хірургічного втручання у неї діагностували наявність ракової пухлини. Лікарі королівського двору почали проводити початковий курс лікування.

«У січні я перенесла операцію на черевній порожнині в Лондоні і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим. Операція пройшла успішно. Проте, тести, проведені після операції, показали наявність раку. Моя команда лікарів порадила мені пройти курс превентивної хіміотерапії, і я зараз перебуваю на її початковій стадії», — розповіла принцеса Уельська.

Кейт Міддлтон поділилася сумною новиною

Мама трьох дітей, Кейт зізналася, що це стало великим шоком для неї та її чоловіка. Тепер вони намагаються донести до малечі, що з мамою все буде добре. «Але, найважливіше, нам потрібен був час, щоб усе пояснити Джорджу, Шарлотті та Луї таким чином, який підходить для них, і переконати їх, що зі мною все буде добре. Як я сказала їм, зі мною все добре і я ставатиму сильніше з кожним днем, зосереджуючись на речах, які допомагають мені зцілитись, у моєму розумі, тілі та душі», емоційно поділилася Кейт.

Кетрін та Вільям виховують трьох дітей

Зазначимо, що у самого британського монарха Чарльза III нещодавно також діагностували онкологічне захворювання, і зараз він проходить курс лікування. Король заздалегідь знав про намір Кетрін записати відеозвернення і високо оцінив її мужність та силу духу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Читайте також. Невиліковно хворому Брюсу Віллісу виповнилося 69: Демі Мур зворушливо привітала колишнього чоловіка

У трьох знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони

«Мої думки зараз із постраждалими…» — Максим Галкін висловив співчуття у зв’язку з трагедією у «Крокусі»