in

«Мої думки зараз із постраждалими…» — Максим Галкін висловив співчуття у зв’язку з трагедією у «Крокусі»

Російський гуморист Максим Галкін, який вже більше двох років проживає за межами країни, не зміг не відгукнутися на теракт, що стався у Підмосков’ї.

Нагадаємо, увечері 22 березня до концертної зали Crocus City Hall, де мав відбутися виступ гурту «Пікнік», увійшли щонайменше п’ятеро озброєних автоматами бойовиків. Вбивши охоронців на вході, вони увірвалися до будівлі, де перебувало понад 6 тисяч людей, і почали розстрілювати людей у ​​холі. Після цього терористи проникли в зал, стали хаотично розстрілювати глядачів, що знаходилися там, і підпалили приміщення, попередньо обливши крісла запальною сумішшю.

Дим від палаючої будівлі було видно за багато кілометрів

На верхньому поверсі будівлі у цей час проходив дитячий фестиваль з бальних танців, у якому брали участь понад сотню дітей. Коли полум’я охопило будівлю, почав руйнуватися дах і тисячі людей, що знаходилися всередині, виявилися забарикадованими під завалами. На ранок 23 березня відомо про 93 загиблих, кількість яких може зрости.

Під час стрілянини у залі почалася паніка

На своїй сторінці в Інстаграм Максим Галкін опублікував фото ділового центру, що палає, і висловив свої співчуття постраждалим. «Жахлива трагедія в Крокусі. Немає слів. Глибокі співчуття сім’ям загиблих. Мої думки зараз із постраждалими 🙏🏻 Дай Бог вам сил впоратися з цією бідою», — зазначив 47-річний артист.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Зазначимо, нещодавно Галкін висловив співчуття мешканцям Одеси після масованого ракетного обстрілу росіян, заговоривши українською мовою.

42-річна Кейт Міддлтон повідомила, що у неї виявили рак і записала відеозвернення з цього приводу

Вийшла на сцену із жовто-синім прапором: Алла Пугачова виступила у Львові