in

19-річна дочка Полякової розповіла, що хотіла піти на фронт разом із батьком

Після навчання у Британії Марія Полякова повернулася до Києва і зараз намагається будувати музичну кар’єру за активного сприяння зоряній мамі.

Співачка спробувала реанімувати власний рок-гурт «Шви», однак особливого успіху на цій ниві не досягла. Також Ольга залучає Машу до запису своїх відеоблогів, у яких вони «перетворюються на відьом» і передбачають майбутнє. Варто визнати, жодна з цих витівок не зробила Марію Полякову медійною персоною, поему вона вирішила нагадати про себе ще одним оригінальним способом.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Полякова-молодша шокувала глядачів несподіваною заявою. Співачка розповіла, що вона всерйоз роздумувала про те, щоб піти на фронт разом із батьком. На жаль — поповнення лав ЗСУ за рахунок чоловіка та доньки «королеви ночі» не відбулося — Маші заважає стан здоров’я, а її батькові, Вадиму Буряковському, вже 60.

Сім’я Олі Полякової

«Якби я була хлопцем чи реально сильною дівчинкою, я пішла б на війну. Я розумію, що я зараз у своєму стані більше заважатиму, ніж допомагатиму. Я намагаюся хоч якось допомагати. Якби я була хлопцем – ми б реально з татом пішли. Тато дуже замислювався, щоб піти, але в нього вже вік», – з жалем констатувала Полякова-молодша.

Читайте також. На знак підтримки: Пугачова та Галкін одягли доньку у кольори українського прапора

У трьох знаків Зодіаку настає найщасливіший період цього тижня: хто вони

Перша зустріч: Лілія Ребрик зворушила кадрами знайомства її новонародженої доньки зі своїми батьками