in

Знатно потролив: Лазарєв в якості примирення сфотографувався з картонною Волочковою — балерина відреагувала

Восени минулого року в Москві на церемонії нагородження національної музичної премії «Золотий Грамофон» розгорнувся скандал між російським співаком Сергієм Лазарєвим та балериною Анастасією Волочковою.

Під час фотосесії російської естради на тлі банера, артист принизив королеву шпагату своєю відмовою зробити з нею спільне фото. Увагу присутніх привернуло те, що Лазарєв буквально відскочив від Волочкової, як від прокаженої, зі словами: «Я не фотографуюся, вибач, Настя». Настя не очікувала такого повороту подій і поведінка Сергія дуже засмутила її.

В ефірі «Шоу Воли» Лазарєв зізнався, що не став фотографуватися з Волочковою на червоній доріжці через брак вільного часу і в честь примирення в кінці передачі сфотографувався з картонною фігурою балерини і навіть взяв її на руки.

Сергій Лазарєв сфотографувався з Волочковою

Анастасію такий вчинок не влаштував з боку співака і вона вирішила прокоментувати цю ситуацію.

«Ось і сфотографувалися з Сергієм Лазарєвим. Це сталося. З великою повагою ставлюся до Сергія і його творчості. Однак традиційно… Чоловік, який визнав свою помилку, як вибачення підносить жінці квіти і листівку. До чужорідних західних цінностей у формі картонних фото та інших уподобань я ставлюся терпимо… Це індивідуальний вибір кожної людини. Але моє фото з Мальдів вибрали красиве — вертикальний шпагат Волочкової. От би цю конструкцію отримати як подарунок для мого царственого дому», — написала Волочкова на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Бойфренд Ані Лорак прокоментував теракт у «Крокусі» та згадав про Україну

Перша зустріч: Лілія Ребрик зворушила кадрами знайомства її новонародженої доньки зі своїми батьками

«Всі жінки — відьми» — як змінилися актриси культового серіалу 25 років потому