in

«Всі жінки — відьми» — як змінилися актриси культового серіалу 25 років потому

Серіал «Зачаровані», більш відомий в Україні під назвою «Усі жінки — відьми», користувався такою популярністю у всьому світі, що автори картини розтягли сагу на цілих 8 сезонів.

Історія про трьох сестер — всесильних і добрих відьм, приваблювала глядачів незалежно від віку та статі, незважаючи на свою казкову основу. Багато в чому успіху картина зобов’язана вдало підібраному акторському складу. Виконавці головних ролей Алісса Мілано, Шеннен Доерті, Холлі Марі Комбс і Роуз МакГоуен здобули мільйони шанувальників по всьому світу і стали кумирами початку нового тисячоліття.

З моменту виходу першої серії картини (1998 рік) минуло 26 років і за цей час улюблені «відьми» змінилися практично до невпізнання. Пропонуємо вам подивитися, як склалися долі актрис через чверть століття.

Шеннен Доерті (Прю Халлівелл)

Шеннен Доерті виконала роль старшої із сестер Халлівелл. На той час їй було 27, а зараз акторці – 51 рік. Прю гине в заключній серії третього сезону, але мало хто знає, що такий сюжет автори серіалу придумали не тому, що таким чином хотіли додати гостроти історії, а тому, що втомилися справлятися зі складним характером актриси і вирішили позбутися її.

Шеннен Доерті у серіалі

Доерті продовжила зніматись у кіно, але досягти успіху «Зачарованих» більше не змогла. Будувати кар’єру стало важче у 2015 році, коли в актриси діагностували рак молочної залози. На деякий час хвороба відступила, але вже 2020-го Шеннен повідомила, що у неї трапився рецидив і зараз має четверту онкологію.

Шеннен Доерті зараз

Алісса Мілано (Фібі Халлівел)

Алісса зіграла роль молодшої із сестер Халлівел. Коли вийшла перша серія серіалу, їй було 25 років. Картина принесла знаменитості світову популярність. На знімальному майданчику вона потоваришувала з Голлі Марі Комбс. Разом вони продюсували чотири останні сезони серіалу і навіть випустили лінійку жіночої спідньої білизни.

Алісса Мілано у серіалі

Після завершення картини Алісса майже перестала зніматись у фільмах. З’явилася у кількох серіалах, кліпах та рекламі.

Алісса Мілано зараз

Роуз Макгоуен (Пейдж Меттьюс)

У серіал актриса прийшла на зміну Шеннену Доерті. На екранах вона втілила зведену сестру Фібі та Пайпер – Пейдж Меттьюс. Артистка з’явилася у четвертому сезоні, і на момент виходу першої серії їй було 28 років.

Роуз Макгоуен у серіалі

У 2007 році Роуз серйозно постраждала в автокатастрофі, тому проходила тривале лікування, а потім реабілітацію і навіть робила кілька пластичних операцій в надії «відновити» обличчя. Також фанатам вона запам’яталася багатьма скандалами, зокрема романом з Мериліном Менсоном та арештом за зберігання та вживання наркотиків.

Роуз Макгоуен зараз

Холлі Марі Комбс (Пайпер Халлівел)

Актриса зіграла середню із сестер Халлівел, коли їй було 24 роки. Вона втілила роль чарівниці Пайпер, яка вміла відновлювати час. Цікаво, що прийти на спроби зірці запропонувала її подруга, Шеннен Доерті. Холлі взяли на роль, і вона знімалася у всіх сезонах серіалу, який приніс їй шалену популярність.

Холлі Марі Комб у серіалі

Окрім акторської кар’єри, Голлі зайнялася і продюсуванням. Серед її робіт проект «Господарі», «Гола у Венеції» та «Без координат». 2019-го вийшла заміж за ресторатора Марка Райана, виховує трьох синів, активно займається благодійністю.

Холлі Марі Комб зараз

Читайте також. Еріка тепер MamaRika, а Стас Шурінс живе у Німеччині: як змінилися долі найяскравіших вихованців «Фабрики зірок»

Знатно потролив: Лазарєв в якості примирення сфотографувався з картонною Волочковою — балерина відреагувала

«В мене батяня теж часто наліво ходив»: Волошин прокоментував інформацію, що він зраджував Трінчер