in

«В мене батяня теж часто наліво ходив»: Волошин прокоментував інформацію, що він зраджував Трінчер

Колишній чоловік української співачки Анни Трінчер, Олександр Волошин, зізнався, чи зраджував своїй колишній дружині.

Нагадаємо, що наприкінці 2023 року зіркова пара шокувала прихильників новиною про розлучення. Аби розставити всі крапки над «і», Анна та Олександр записали спільне відео, в якому розповіли, що стало причиною прийняття такого рішення. Однак, у деяких фанатів Анни притаїлася думка про те, що блогер неодноразово зраджував для дружини і саме це дало тріщину в їхніх відносинах.

Аби розвіяти всі сумніви, Волошин під час інтерв’ю у програмі «33 питання від Люкс ФМ» зізнався, що ніколи не ходив наліво. Адже ще з дитинства був свідком таких подій у власній сім’ї, коли батько неодноразово зраджував для мами. Блогер бачив, як болісно це переживала його мама.

«Наліво не ходив тому, що в мене батяня такий рідний, він полюбляв цю історію. І я бачив, як мамі від цього було гидко, погано і тому, в мене така асоціація і тригер не дуже гарний склався з дитинства. Багато в мене знайомих роблять такі справи і навіть пропагували мені цю історію, але я кремень був весь цей час, тому не ходив«, — поділився Волошин.

Олександр Волошин та Анна Трінчер

Також блогер зізнався, що після розлучення з Анною насолоджується статусом холостяка і не планує найближчим часом нових стосунків.

«В мене просто дуже багато роботи і немає часу. Дівчатам треба приділяти увагу, з ними треба спілкуватись, а в мене весь час йде на роботу«, — додав Волошин.

Читайте також: 19-річна дочка Полякової розповіла, що хотіла піти на фронт разом із батьком

«Всі жінки — відьми» — як змінилися актриси культового серіалу 25 років потому

Рибам вдалий день для рішучих дій, а Дівам потрібно виявити обережність: Гороскоп на 27 березня 2024 року