in

«Не змогла»: Тоня Матвієнко вперше після смерті мами заспівала її пісню «Квітка душа»

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше від смерті легендарної Ніни Матвієнко заспівала її культову композицію «Квітка душа».

Ця подія сталася у Відні на благодійному музичному заході PEACE. We Can Overcome War, організаторкою якого стала  «Міс Україна Всесвіт 2023», співачка Ангеліна Усанова. Саме вона запропонувала для 42-річної артистки виконати пісню її покійної матері разом. Згодом, як повідомила українка, під час благодійного вечору було зібрано 253 тисячі гривень. Всі ці кошти віддадуть на підтримку дітей з прифронтових регіонів України, які стали жертвам російської агресії.

До цього часу, як зізналася Тоня, їй не вдавалося проспівати жодного слова з пісні, а замість цього — просто текли сльози рікою. Саме цей дует допоміг Матвієнко-молодшій знову проникнути особливою маминою композицією.

«Я навіть спочатку не хотіла. Коли не стало мами, буквально через два тижні у мене був перший концерт. Він був запланований ще дуже давно й я не могла від нього відмовитися, бо люди прийшли і чекали. Я не змогла виконати цю пісню. Грав «мінус» і я просто проплакала всю пісню. А зараз є колосальний зв’язок з мамою через пісню. Не знаю, як це пояснити. Я ніби у цей момент зустрічаюся з нею. По-іншому поглянула на цю ситуацію», — прокоментувала артистка в програмі «ЖВЛ»

Тоня Матвієнко заспівала легендарну композицію покійної мами

Після виступу, Матвієнко залишилася задоволена новим дуетом з організаторкою благодійного заходу.

«Треба дати шанс продовжувати це все, щоб всі могли поспівати. Ангеліна дуже світла. Мені дуже подобається. Вона схожа на мою старшу доньку. По суті поруч зі мною стоїть моя дочка», — додала Тоня.

Читайте також: Лілія Ребрик знялася в першій професійній фотосесії з новонародженою Адель: як виглядає донька телеведучої

Мудро всім закрила рота: Пугачова вперше прокоментувала теракт у «Крокусі», відповівши на критику хейтерів

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 30 березня 2024 року