in

Арсен Мірзоян зізнався, що саме стало причиною смерті Ніни Матвієнко

Український співак та зять легендарної співачки Ніни Матвієнко — Арсен Мірзоян, вперше назвав причину, яка забрала життя його тещі.

Варто нагадати, що народна артистка України померла 8 жовтня, а 11 жовтня її провели в останню путь та поховали на Звіринецькому кладовищі. В інтерв’ю для Слави Дьоміна артист зізнався, що Ніна Митрофанівна останній час провела у лікарні, але ніколи не жалілася на своє здоров’я.

«Я був не в останні дні, я привозив ліки. Це було вночі. Прийшов, хотів її сфотографувати і не встиг, бо вона показувала мені лайки, тут була ця прищепка, мало смішний вигляд і вона від того усміхалась… Запитувала просто, коли це закінчиться» — поділився Мірзоян.

В один момент їй різко погіршало і рідним дуже важко було бачити зірку в такому стані. Якийсь період Матвієнко пускала до себе в палату лише доньку та онучок, а згодом стали приходити усі, хто мав змогу.

«Було важко її бачити, приїздити до лікарні. Спочатку Ніна Митрофанівна просила, щоб ми не з’являлися, — чоловіки, лише дівчата. Не хотіла, щоб її такою бачили, ну а потім вже хочеш не хочеш, приїжджали всі хто був вільний. Привозили ліки. Це відбувалося місяць», — розповів чоловік Тоні Матвієнко.

На останок Арсен додав, що Ніна Матвієнко померла через онкологію Більше вдаватися в подробиці він не став.

 «Так, це онкологія. Я лишаю це інформаційно Тоні. По-перше, вона ніколи не хотіла, щоб її слабкою вважали. Вона вважала себе здоровою людиною, у неї ніколи нічого не боліло. Вона завжди була на дієтах, завжди вела здоровий спосіб життя», — підсумував виконавець.

«Як добре вдома»: Кацуріна та Дантес показали як облаштували свій новий заміський будинок

«Обличчя стало схожим на шахівницю»: Жителька Кейптауну розповіла про результат невдалої лазерної епіляції