in

«Віддала все до останнього кривавого рубля»: Лоліта допомогла постраждалим в «Крокусі» і поскаржилася на злидні

Уродженка Закарпаття Лоліта Мілявська, яка відзначилася своєю участю в «голій» вечірці Насті Івлєєвої, потерпає від злиднів.

Незважаючи на те, що скандальна артистка вимолювала прощення у правлячої верхівки Кремля та намагалася залягти на дно на деякий час, вже декілька місяців не дає концертів. Відповідно і немає ніяких фінансових доходів, лише пенсія, яка за її словами складає 23 тисячі рублів. А в минулому році вона сплатила в державний бюджет Росії понад 10 млн кривавих рублів. Незважаючи на скрутне становище, Лоліта все ж виділила кошти для постраждалих після теракту в «Крокус Сіті Холі», який стався ввечері 22 березня.

Раніше зірка повідомляла, що на межі бідності опинилася не лише її сім’я, а й весь колектив. Але, як зауважила знаменитість, поки що з команди ніхто не звільняється — всі чекають на покращення становища.

Лоліта опинилася на межі банкрутства

«Виплатила все, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила всьому колективу. Але далі я маю думати про свою сім’ю. Тож від скасування концертів найбільше втратив мій колектив, тому що я платила зарплату, на яку утримувалися сім’ї», — розповіла Мілявська.

Варто зауважити, що Лоліті пропонували поїхати в окупований Донбас і за це вона могла повернутися в шоу-бізнес, як це зробив ще один учасник вечірки Філіп Кіркоров. Проте вона навідріз відмовилася від цієї пропозиції.

Читайте також: «Вмазала сестрі-зрадниці» — старша сестра Наталії Корольової публічно підтримала Україну

Лілія Ребрик знялася в першій професійній фотосесії з новонародженою Адель: як виглядає донька телеведучої

«Ми абсолютно різні люди»: продюсер Пригожин прокоментував інформацію про розлучення з Валерією