in

«Вмазала сестрі-зрадниці» — старша сестра Наталії Корольової публічно підтримала Україну

Як відомо, киянка Наташа Корольова вже багато років постійно живе та працює в Росії. Не змінилася її позиція ні після окупації Криму 2014-го, ні після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2024-го — артистка продовжує розважати росіян своїм співом ніяк не реагуючи на події в країні, де народилася і де минуло її дитинство.

На відміну від Наталії, її старша сестра Ірина — популярна в Україні співачка, яка виступала під сценічним псевдонімом Руся, демонструє протилежну поведінку. Незважаючи на те, що вже 30 років живе в США, жінка не забуває про своє коріння і постійно публічно підтримує батьківщину.

Людмила Поривай (у центрі) з дочками Іриною та Наталею

Днями в TikTok з’явилося відео, зняте під час одного з масових заходів. На ньому сестра зрадниці з надривом у голосі зізналася в любові до рідної країни та розповіла, як змінилося її життя після 24 лютого, незважаючи на те, що вона перебуває за океаном.

«Я хочу сказати, що після 24 лютого 2022 року у нас все змінилося. Хоча я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах ми дивимося новини вдома. Бо вдома моя тітка, мої брати та їхні сини. І в нас серце обливається кров’ю. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ», — сказала Ірина Осауленко українською мовою, тримаючи в руках прапор України.

@pacharom88 Руся #музика90х #пишикоментар #слідкуй/підпишись ♬ оригінальний аудіозапис – pacharom — pacharom

Читайте також. «Наче сестрички»: Ірина Федишин здивувала виглядом своєї мами на загальному фото

Слідом за Галкіним: Алла Пугачова потрапила у списки іноагентів РФ

Лілія Ребрик знялася в першій професійній фотосесії з новонародженою Адель: як виглядає донька телеведучої