in

Народилася раніше: Лілія Ребрик детально розповіла про треті пологи та чи був на них присутній її чоловік

Українська телеведуча Лілія Ребрик, яка 15 березня втретє стала мамою, розповіла, як минули її пологи.

Знаменитість вирішила поспілкуватися з підписниками та в Інстаграм-сторіс залишила віконечко для запитань, а згодом дала на них відповідь. Багатодітна мама зізналася, що Адель з’явилася на світ раніше передбаченого терміну. Того дня зірка просто поїхала на плановий огляд, а дата пологів була вказана 18 березня. Однак лікар сказав, що дівчинка з’явиться на світ раніше.

«Ми просто приїхали на плановий огляд 15 березня і нам сказали: «Ой, сьогодні будемо народжувати». Я: «Як, я не планувала». У мене на 12-ту годину мав бути дубляж фільму, на 15-ту годину я мала їхати фарбувати волосся. Так і ходжу, до речі, не пофарбована. Не встигла. Але нічого, то такі дрібнички. Я планувала народжувати у понеділок», — поділилася Ребрик.

Адель з’явиласяна світ раніше встановленого терміну

Артистка народжувала в приватному київському пологовому, у неї були природні пологи, які пройшли добре без ускладнень. Як зізналася Лілія, цього разу вона вперше зробила епідуральну анестезію і ні разу не пожалкувала про свій вибір.

«Народила на 39 тижні. Попередні пологи були без анестезії. Цього разу спробували з нею. І не пошкодувала ні на мить», — розповіла ведуча.

Лілія Ребрик розповіла про треті пологи

Також Ребрик зізналася, що великою підтримкою для неї була присутність її чоловіка — Андрія Дикого.

«Дуже важливий настрій! Дуже важливо, як ви налаштовані. І пам’ятайте, важко не лише вам, а й манюні, яка має пройти непростий шлях. Ваша задача — допомогти їй пройти цей шлях максимально легко«, — наголосила акторка.

Андрій Дикий був присутнім на пологах

Також Лілія розповіла про своє ставлення до грудного вигодовування

«Я за грудне вигодовування. Ясна річ, що все індивідуально. Старшу годувала півтора року (до речі вона дуже легко відмовилася від ГВ), мені аж сумно було з цього приводу. Середню (Поліну) – годувала майже два роки. І вона дуже не хотіла мене відпускати. Як буде з Адель – побачимо. Поки що я повністю належу їй», — поділилася багатодітна мама.

Лілія Ребрик про грудне вигодовування
Лілія Ребрик про ГВ

Читайте також: Лілія Ребрик знялася в першій професійній фотосесії з новонародженою Адель: як виглядає донька телеведучої

Лаймі Вайкуле – 70! Галкін зворушливо привітав подругу сім’ї, принагідно принизивши росіян

«Ноги будемо відривати»: Полякова вперше прокоментувала інтим з Міцкевичем та показала реакцію чоловіка