in

«Ноги будемо відривати»: Полякова вперше прокоментувала інтим з Міцкевичем та показала реакцію чоловіка

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала гучний скандал щодо спільних фото з поцілунками з ведучим Владиславом Міцкевичем.

Про шокуючі подробиці інтимного життя «королеви ночі» розповів відомий український блогер Богдан Беспалов. За наявною у нього інформацією у Полякової закрутився роман із кулінаром Владиславом Міцкевичем. Цікаво що сам Міцкевич підтвердив, що вже довгий час перебуває у стосунках з Ольгою і опублікував серію підтверджуючих фото, які, щоправда, невдовзі поспішив видалити.

А в ніч з 29 на 30 березня на своїй сторінці в Інстаграм шоумен зізнався що вже тривалий час має інтимні стосунки з відомою співачкою Ольгою Поляковою. В якості доказу своїх слів ведучий запостив ряд фотографій, на яких вони з Ольгою позували у різних місцях обіймаючись та цілуючись. Експартнер Полякової по програмі «Він готує, вона керує» також відзначив, що співачка жила з ним у одній квартирі.

Полякова не стала терпіти приниження та вирішила розставити всі крапки над «і» в цій «цікавій» історії. Як виявилося згодом, Міцкевич вже встиг вибачитися перед артисткою та її чоловіком. Причиною неадекватної поведінки став алкоголь в поєднанні з антидепресантами, тому в нього просто «знесло дах».

«Дорогі мої, лежу на масажі, читаю ваші коментарі. Все ніяк не вщухнете з приводу фото. Скажіть, будь ласка, ви розумієте, що таке інтимні фото і що на них могло б бути? Якби вони в нього були, думаєте, він би їх не виклав? Виклав би. Якщо хтось хоче когось «злити», то виставляються кухлики, листування, і фотки, але не нешкідливі, а по-жерстяному, якщо вони є. А якщо їх немає, то може нічого й не було? Думайте», — заявила Полякова

Згодом артистка вийшла в прямий ефір до підписників разом зі своєю старшою донькою аби зробити розклад на картах Таро. Один із підписників не пропустив можливості запитати про її «інтимні відносини» з Міцкевичем. Зірка зізналася, що їй більше немає чого додати нового з приводу цієї ситуації.

«Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, дружба. Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми співпрацювали. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене. Ця людина дружила з моєю сім’єю» — розповіла зірка у прямому ефірі.

Влад Міцкевич, Оля Полякова та Анна Трінчер

Такод вона публічно поцікавиласяу  свого чоловіка, який був поряд біля неї за кадром: «Вадику, Міцкевичу ноги будемо відривати?» Буряковський відповів: «Як завжди».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Читайте також: Вперше після інформації про розлучення: Потап та Настя засвітилися разом у Дубаї в компанії ще одного чоловіка

Народилася раніше: Лілія Ребрик детально розповіла про треті пологи та чи був на них присутній її чоловік

Таро гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року