in

Зібрано понад 100 тисяч підписів: Кіркорова все-таки позбавлять звання Народного артиста

Минуло вже майже 4 місяці після скандальної голої вечірки, а її учасники продовжують пожинати плоди невдалої спроби «хайпанути».

Так, у РФ вже почали забувати про Лоліту Мілявську, хоча ще недавно її хіт «На Титаніку» звучав на кожній радіостанції. Наразі співачка змушена жити на убогу пенсію і вже відкрито скаржиться на важкий фінансовий стан. На деякий час зник з екранів і Філіп Кіркоров, який нещодавно з’явився в ефірі шоу «Маска».

Глядачі відзначили, що епатажний поп-король кардинально змінив імідж на суворіший — замість чудернацьких блискучих костюмів 56-річний співак тепер хизується в піджаку та малиновому капелюсі. Проте, активісти не збираються забувати про погану поведінку Кіркорова на оргії Івлєєвої та збираються довести до кінця справу про позбавлення його звання Народного артиста.

Кіркоров в оновленому іміджі

Так, нещодавно громадський діяч Віталій Бородін оголосив, що вже зібрано понад 100 тисяч підписів громадян під петицією про позбавлення Філіпа Кіркорова звання «Народний артист РФ» через аморальну, на думку людей, поведінку, що дає можливість повноцінно запустити процес. «Кіркорову це буде приклад, як треба поводитись у нашому суспільстві», — написав активіст.

Читайте також. «У Росії пів країни бухає галіму горілку!»: Волочкова спробувала виправдати своє пияцтво прикладом інших

Віддає перевагу українській кухні: у Мережі з’явилося фото зовсім юного Ді Капріо за столом у бабусі-одеситки

«У мене все добре!» — Максим Галкін розкрив схему шахраїв, які виступають від його імені