in

Віддає перевагу українській кухні: у Мережі з’явилося фото зовсім юного Ді Капріо за столом у бабусі-одеситки

Леонардо Ді Капріо — одна з тих голлівудських зірок, чиє коріння виростає з України.

Бабуся оскароносного актора Олена Степанівна Смирнова народилася в Одесі. Після Жовтневої революції вона разом з батьками поїхала до Німеччини, де виросла і одружилася з німцем і змінила прізвище на Інденбіркен і стала називатися Хелен. Маму майбутньої зірки Олена Степанівна народила 1943-го року у бомбосховищі під час бомбардування Німеччини військами союзників. Після війни сім’я Інденбіркен емігрувала до США, де й з’явився хлопчик, названий на честь знаменитого Леонардо Да Вінчі.

Актор дуже любив бабусю, вона брала активну участь у його вихованні. У Мережі віруситься фото, на якому зовсім ще молодий Лео обідає у бабусі Хелен.

Леонардо Ді Капріо та Олена Смирнова

Навіть став знаменитістю, актор користувався кожною можливістю побачити рідну людину і завжди дуже тепло відгукувався про бабусю. Вона померла у 2008 році, у віці 93 років та встигла побачити багато знаменитих фільмів зі своїм онуком у головній ролі.

Актор з бабусею

«Бабуля була найсильнішою і внутрішньо цілісною людиною з усіх, що я зустрічав у житті. Її не лякали жодних випробувань!», — ділився спогадами зірка «Титаніка».

Лео з бабусею та дідусем на відпочинку у Карлових Варах

Читайте також. Максим Галкін показав сина-красеня від Алли Пугачової: «Браво, Гаррі!»

Дівам — нові можливості у сфері кар’єри, а Козерогам — вибуховий скандал: гороскоп на 8 квітня для всіх знаків зодіаку

Зібрано понад 100 тисяч підписів: Кіркорова все-таки позбавлять звання Народного артиста