in

Запрошення отримали багато друзів із Росії: відомі перші подробиці організації ювілею Пугачової

15 квітня Алла Пугачова відзначить 75-річний ювілей.

Звичайно, таку знаменну дату Примадонна планує відзначити з властивим їй розмахом. Незважаючи на те, що святкування відбудеться за тисячі кілометрів від Москви, на церемонії будуть присутні багато російських друзів Алли Борисівни, включаючи тих, хто залишився в РФ незважаючи на повномасштабну війну проти України.

Першими подробицями організації святкування ювілею артистки поділився її давній друг, засновник рок-гурту «Квіти» Стас Намін. Музикант уже гостював у домі Пугачової та Галкіна в Кесарії, і продовжує підтримувати з ними теплі стосунки. Незважаючи на це, сам 72-річний артист не впевнений, що матиме можливість бути присутнім на майбутньому заході через велику зайнятість.

Незабаром Примадонна відзначить ювілей

«Я не знаю, може, й полечу до неї на ювілей. Хоча в мене так багато справ, що малоймовірно, що можу кудись відлітати зараз. Я займаюся музикою різних напрямків: симфонічною, етнічною, джазовою…», — розповів про своє творче життя лідер гурту «Квіти».

Стас Намін

Читайте також: «Усім серцем з тобою!» — Пугачова прокоментувала відео п’ятирічної українки, яка переспіла її пісню українською

Для Раків нові можливості, а Дівам зосередження на фінансових питаннях: гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року

«Гідна стати головою української митниці!» — як сталося, що Тіна Кароль не пустила Лорак в Україну