in

«Моя старша дочка стала мамою для молодшої та врятувала її від голодної смерті» — Могилевська шокувала розповіддю про минуле її дітей

Понад два роки тому співачка Наталія Могилевська прийняла до своєї родини двох сестричок, які стали її доньками.

Упродовж тривалого часу артистка тримала це у суворій таємниці, і лише Новорічної ночі 2024-го зізналася, що давно стала мамою. Багато шанувальників тримали на улюблену виконавицю образу за те, що їхній кумир так довго не ділився з ними такою радісною та важливою новиною, і лише недавно стало зрозуміло, чому Могилевська так вчинила.

У недавньому інтерв’ю Катерині Осадчій 48-річна співачка відверто розповіла, що довелося пережити її дітям перед тим, як вони стали її доньками. Слова Наталії Могилевської багатьох довели до сліз. Втративши батьків, дівчатка залишилися без захисту та елементарних засобів виживання, і старша сестра в певний момент стала дорослою та другою мамою для молодшої.

У Новорічну ніч Могилевська зізналася, що стала мамою

«Вона взяла на себе всю цю відповідальність дорослої людини: рятувала життя кілька разів молодшого, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала, а їй всього було півтора роки!» — Поділилася артистка.

Навіть коли вони потрапили в її сім’ю і почали жити в теплі, любові та достатку, дівчатам було важко адаптуватися до нормального життя, і на це Могилівській-мамі знадобився час і величезне терпіння. І тільки зараз вони з коханим можуть упевнено сказати, що їхні діти почуваються в безпеці, знають що їх люблять, піклуються і ніколи не покинуть.

Могилевська з доньками

«Моя мета – спробувати повернути 10-річній дівчинці її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, що кому витирати соплі, а ти спробуй насолодитися своїм дитинством. Іноді я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж маленька, як Сонька, тільки довгі ніжки виросли! Але ж ти така сама маленька! І вона страшенно плаче. І сьогодні, за два роки, я можу сказати, що це люблячі, розслаблені діти», — розповіла Наталія Могилевська.

Читайте також: Віталій Козловський показав перші фото із сином Оскаром та дружиною Юлією

Близнюкам слід зосередитися на своїх цілях, а Скорпіонам слід бути обережними: гороскоп на 10 квітня для всіх знаків Зодіаку

«Це що, відео?!» — Галкін в одних плавках потішно позував у Червоному морі, не знаючи, що його знімають