in

Віталій Козловський показав перші фото з сином Оскаром та дружиною Юлією

Новина про одруження співака Віталія Козловського стала однієї чи не з найбільш сенсаційних новин за останні кілька місяців в українському шоу-бізнесі.

Військовослужбовець зізнався про це якраз у свій день народження, а згодом шокував тим, що найближчим часом стане батьком. Він продовжував інтригувати прихильників та приховувати — хто ж ця прекрасна половина жіночої статті, яка полонила його серце та носить від нього дитину. Декілька днів тому, артист розкрив всі карти та повідомив, що в його молодій сім’ї народився син, якого вони разом із дружиною, його піарницею Юлією Бакуменко, назвали Оскаром.

Віталій Козловський вперше став батьком

Новоспечені батьки поділилися з підписниками свіжими світлинами з новонародженим на своїй сторінці в Інстаграм. У кадрі закоханні ніжно тримають свого спадкоємця. Віталій у дописі наголосив про те, яку важливу роль відіграють партнерські пологи та розповів про власний досвід:

Віталій Козловський з дружиною та сином
Віталій Козловський з дружиною та сином
Козловський з сином

«Партнерські пологи. Чесно, я вагався, чи варто бути присутнім. Був страх. Але зараз рішення бути разом в такий момент вважаю найправильнішим! І усіх, хто стоїть перед таким вибором і сумнівається, хочу переконати – не сумнівайтесь! Я на власні очі бачив, як на світ з’являється мій синочок. Я першим взяв його на руки, перерізав пуповину. Ніколи не забуду цей звук і хвилювання через те, що відрізаю його від чогось живого…» — зізнався Козловський.

Козловський з сином

 «Це величезна підтримка для дружини у такий емоційний і непростий момент, це те, що робить довіру ще більшою, а відносини та повагу одне до одного ще міцнішими. Це нове відчуття відповідальності: за своє дитя, за родину і самого себе, бо віднині ти стаєш головною опорою для своїх», — поділився співак.

Козловський з дружиною та сином
Дружина Віталія з сином

Також співак розповів про свої враження від нового статусу:

«Після пологів ми поспали пару годин. І ніколи не забуду перші відчуття, коли я прокинувся: на мить здалося, що такого щастя не може бути, що мені наснилося. Я підбігаю до дитячого ліжечка, бачу малого і остаточно усвідомлюю — це не сон! Ми стали батьками!», — додав артист.

Читайте також: Українська зірка серіалу «Школа» та репер Моргенштерн показали спільне фото з немовлям на руках

Таро-прогноз на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року

Для Раків нові можливості, а Дівам зосередження на фінансових питаннях: гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року