in

«Йому всеодно: кішечка, собачка чи людина» — El Кравчук розкрив несподіваний факт про Олега Винника і назвав співака, який його дратує

Популярний у 90-х український співак EL Кравчук, справжнє ім’я якого Андрій Остапенко, висловився про Олега Винника, який зник з медійного простору ще на початку повномасштабного вторгнення.

Як з’ясувалося, Остапенко тривалий час мешкав у Берліні, де й йому випала нагода познайомитися з Винником. Олег у свій час прожив за кордоном понад 20 років і, саме це допомогло йому після початку повномасштабного вторгнення війни 26 лютого виїхати до «рідної» Німеччини. EL Кравчук в інтерв’ю Славі Дьоміну пригадав їхнє спілкування і, зізнався, що окрім гарного вокалу більше нічого цінного не побачив в артистові.

«Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одне: кішечку співати, собачку, людину. Йому дають – він співає. Я б так не зміг. Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати«, – розповів співак.

Олег Винник

Також він додав, що не вбачає в собі нічого спільного з колегою: «Не знаю, можливо хтось і почав займати музичну нішу улюбленця жінок, але не я. Знаєш чому? Я не чоловік легкої поведінки, просто я – інтелігентний, а не розпусник. Я не той хто жінкам каже… що одній, що іншій. Може він там коханець на певний час, то я рідний брат цієї жінки«.

Іван Дорн

Слава Дьомін при нагоді вирішив поцікавитися в Андрія, хто з зірок дратує його в українському шо-бізнесі.

 «Ваня Дорн. Я дуже до нього класно ставлюся. Ми друзі, правда. Я кажу йому те саме. Як можна інколи казати те, що він каже? Він каже: «Андрій, ти розумієш, я не подумав». Ну але потрібно думати, а потім казати». — заявив артист.

Читайте також: «Моя старша дочка стала мамою для молодшої та врятувала її від голодної смерті» — Могилевська шокувала розповіддю про минуле її дітей

43-річна Кім Кардаш’ян розбурхала уяву фото у тісному бікіні та ковбойському капелюсі

Проміняла лисого Потапа на палкого молодика: Каменських засвітила нового обранця та підтвердила зв’язок із ним